Conectați-vă cu noi

Argeș

Pompierii din Argeş, mai multe puncte de lucru, intervenţii mai rapide!

Publicat

pe

ISU Argeş are de astăzi, 15 mai 2018, un punct de lucru în comuna Izvoru, ceea ce înseamnă o scădere cu până la 30 de minute a timpului de răspuns la intervenţiile pe zona de sud a judeţului. Subunitatea a fost înfiinţată cu sprijinul Consiliului Local Izvoru, care a pus la dispoziţia ISU spaţiile necesare pentru desfăşurarea activităţii de zi cu zi.

Punctul de lucru Izvoru este dotat cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu, tehnică și materiale de intervenție în situații de urgență, deservite de un echipaj format din patru subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Bradu și Secția de Pompieri Costești, care vor executa serviciu operativ 24/7.

Din analiza situaţiei operative, în anul 2017, în localitățile deservite de acest punct de lucru au avut loc 114 situații de urgență. Până acum, acţionau în zonă pompierii din cadrul Secţiei Costeşti, care aveau de parcurs o distanţă de aproximativ 40 de km până la limita de judeţ, ceea ce însemna un timp de răspuns de 40-50 de minute.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Reţinut pentru înşelăciune cu servicii de transport

Publicat

pe

Poliţiştii argeşeni de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat patru percheziţii în bjudeţ şi două în olt şi Ilfov, la locuinţele unor persoane bănuite de înşelăciune. Valoarea prejudiciului este estimată la 30.000 de lei.

Cei în cauză, în perioada 2019-2020, au utilizat datele de identificare ale unor societăți comerciale ori şi-ar fi atribuit identități false, inducând în eroare mai multe persoane, de la care au încasat sume de bani reprezentând avansuri pentru servicii de transport ori vânzarea unor bunuri, pe care nu le-au prestat.

După administrarea probatoriului, a fost reţinut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Piteşti, care va fi prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește în continuare

Argeș

Aduceau ilegal din Germania amortizoare de zgomot pentru arme

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.banatulazi.ro/)

Lucrători din cadrul Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează percheziții de amploare în București și în județul Argeș. Oamenii legii vizează persoane cercetate pentru trafic de arme.

Operațiunea se desfășoară în colaborare cu Poliția Germană. Se pare că grupul infracțional ar fi introdus în România dispozitive interzise la deținere, respectiv amortizoare de zgomot. La această acțiune participă și cădre de la IPJ Argeș.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT