Connect with us

SOCIAL

16 iunie, termen-limită pentru înscrierea în programul MOL de promovare a talentelor!

Publicat

pe

MOL România și Fundația Pentru Comunitate au lansat cea de-a 13-a ediție a Programului MOL de promovare a talentelor. Tineri sportivi și artiști cu rezultate bune din toată țara se pot înscrie în programul organizat pe bază de concurs de proiecte.

Fondul total de sponsorizare este de 560.000 de lei, sumele fiind alocate sportivilor sau artiștilor cu vârste între 8 și 18 ani, respectiv pentru categoria de peste 18 ani, care au nevoie de susținere în scopul participării la concursuri sau pentru achiziţia de echipamente și materiale.

Solicitările pot fi depuse până la data de 16 iunie 2018, atât individual, cât și prin echipe sportive sau ansambluri artistice, prin prezentarea rezultatelor din 2017-2018, a obiectivelor de viitor şi a bugetului pentru finanțarea solicitată. Detalii despre program pot fi găsite pe www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro.

Din finanțarea totală a ediției a 13-a, 220.000 lei sunt destinați sportului, 200.000 lei domeniului artelor și 140.000 lei pentru categoria de vârstă de peste 18 ani, în cadrul căreia pot solicita sprijin acei tineri care au beneficiat deja de sponsorizări în ultimii ani și au depășit vârsta majoratului.

Cererile vor fi evaluate de două jurii de specialitate. Preşedintele juriului la secţiunea sport este Violeta BECLEA-SZÉKELY, campioană europeană la atletism şi doctor în sport, iar la secţiunea artă violonistul MÁRKOS Albert, concertmaestrul Filarmonicii Transilvania din Cluj.

În cadrul celor 12 ediții anterioare ale programului, au fost acordate 1.442 de sponsorizări în valoare de peste 3.220.000 de lei unui număr de 1.953 de sportivi și tineri artiști din toată țara, unii dintre ei obținând finanțare de mai multe ori.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

UPDATE: 6 bărbați au ajuns la spital după prăbușirea unei grinzi a podului de la Orbeasca

Publicat

pe

de

Șase bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, au fost transportați la spital, cu multiple traumatisme, dar conștienți, ca urmare a evenimentului de la Orbeasca, județul Teleorman.

Reamintim că, în această dimineață, s-a anunțat faptul că podul peste râul Vedea s-a prăbușit. Se pare că, de fapt, este vorba despre desprinderea unei grinzi de la podul nou care se construiește în zonă, nu despre cel dat în folosință la 1905 – cum s-a crezut inițial, astfel că se pune problema unui accident de muncă.

Cazul a ramas în atenția autorităților competente pentru stabilirea împrejurărilor producerii acestui eveniment.

Citește în continuare

Argeș

Patru anexe gospodărești au ars azi-noapte în județul Argeș

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au acționat, azi-noapte, timp de aproximativ 3 ore, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească din Topoloveni. La sosirea echipajelor, ardea acoperișul. Potrivit ISU Argeș, focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Cu câteva ore înainte, pompierii argeșeni au mai avut o misiune la fel de grea în comuna Bradu, unde au ars trei anexe gospodărești. Și în acest caz, focul a pornit de la un scurtcircuit electric, provocat se pare de un trăsnet. Din fericire, nu s-au înregistrat decât pagube materiale, nu și victime omenești.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT