Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

DÂMBOVIŢA: 26 mai 2018, „Ziua ghimpăţenilor de pretutindeni!

Publicat

pe

Cu ocazia împlinirii a 446 de ani de la prima atestare documentară a satului Ghimpaţi, Primăria şi Consiliul Local Răcari, Parohia şi Asociaţia pentru sprijinirea comunităţii Ghimpaţi organizează sâmbătă, 26 mai 2018, „Ziua ghimpăţenilor de pretutindeni”.

Programul dedicat acestei sărbători este deosebit de încărcat şi variat. Manifestările vor fi deschise de comemorarea eroului ghimpăţean, desfăşurată la Monumentul Eroilor din sat. Urmează inaugurarea columbodromului şi un zbor demonstrativ.

Apoi, se va derula, pe stadionul Ghimpaţi, începând cu ora 13:00, un spectacol muzical-artistic, la care şi-au anunţat participarea soliştii de muzică populară Violeta Toma, Nicoleta Vasile şi Gheorghe Ciucioiu.

Tot cu ocazia acestei zile de sărbătoare, se va organiza şi o expoziţie de produse agricole. Ca element de noutate, într-un cadru festiv, mai mulţi tineri vor fi puşi în posesie cu loturi pentru case în „Cartierul Tineretului” din Ghimpaţi. Ziua se va încheia cu o discotecă în aer liber.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Delegaţie academică din Bulgaria, în vizită la Universitatea Valahia din Târgovişte

Publicat

pe

de

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a primit astăzi, 22 iunie 2018, vizita unei delegații a Academiei de Științe Economice D.A. Tsenov, din Sviştov, Bulgaria, condusă de rectorul universității – prof. dr. Ivan Marchevski.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate aspecte privind mobilitățile Erasmus, cooperare bilaterală în domeniul cercetării științifice, posibile colaborări în cadrul Programului Orizont 2020, participări la conferințe, precum și apariții editoriale în jurnalele celor două universități.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabără internaţională de pictură la „Curtea Domnească” din Târgovişte

Publicat

pe

Nouă artişti din ţară şi din străinătate participă la cea de-a doua ediţie a Taberei internaţionale de pictură „Târgoviştea veche”, organizată de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în perioada 24 iunie – 1 iulie, la Curtea Domnească din Târgovişte. Amfitrion va fi cunoscutul artist plastic Mihai Şerbănescu, expert la clasa de pictură a Şcolii Populare de Arte “Octav Enigărescu”.

Lucrările realizate în cadrul taberei de pictură vor face obiectul unei expoziţii al cărei vernisaj se va desfăşura sâmbătă, 30 iunie 2018, la ora 18:00, tot la Curtea Domnească.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!