Connect with us

POLITIC

Social-democratele din Târgovişte, în vizită la colegele din Giurgiu!

Publicat

pe

Sursa foto: giurgiu-acum.ro

Reprezentantele Organizaţiei de Femei a PSD Târgovişte au efectuat ieri, 7 iunie 2018, o vizită de lucru în judeţul Giurgiu. Deputatele Carmen Holban – preşedinte şi Oana Vlăducă – vicepreşedinte şi mai multe membre OFSD Târgovişte au mes la Giurgiu, la invitaţia deputatei PSD Cristina Elena Dinu şi a şefei OFSD municipiu Giurgiu – Petronela Săndulescu.

„Este o iniţiativă a noastră, a doamnelor din Parlament, să încercăm să înfrăţim, dacă vreţi, organizaţiile de femei ale PSD, şi am început, iată, cu organizaţiile municipale. Aceste acţiuni se vor extinde şi la nivelul altor organizaţii. Întâlnirea de astăzi este un bun prilej de a ne cunoaşte, de a schimba idei, de a face schimb de experienţă în politică şi nu numai”, a precizat deputata Cristina Elena Dinu.

Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, a salutat prezenţa dâmboviţencelor şi le-a asigurat de tot sprijinul său în demersurile pe care le vor întreprinde în vederea unei bune colaborări.

Preşedinta OFSD Târgovişte, deputata Carmen Holban, a transmis gazdelor urările de bine din partea senatorului Adrian Ţuţuianu, şeful PSD Dâmboviţa, vorbind apoi despre importanţa acestor întâlniri care au ca principal scop socializarea, comunicarea, dialogul constructiv, alcătuirea unor planuri comune, elemente care stau la baza unor acţiuni viitoare.

Deputata Oana Vlăducă, de asemenea, a insistat pe necesitatea organizării acestor întâlniri între reprezentantele diferitelor filiale ale organizaţilor de femei PSD, care sunt importante ca schimb de experienţă, ideile bune putând fi materializate ulterior.

Reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, femeile social-democrate din municipiul Giurgiu au efectuat o vizită la Târgovişte, cu aceeaşi tematică generală, cunoaşterea şi eficientizarea relaţiilor dintre cele două organizaţii. Iniţiativa de înfrăţire a acestor structuri politice au avut-o deputatele Carmen Holban şi Cristina Elena Dinu.

Vizita dâmboviţencelor în judeţul Giurgiu s-a încheiat la Mănăstirea Comana, unde este stareţ părintele Mihail Muscariu, născut şi crescut la Târgovişte.

Sursa foto: giurgiu-acum.ro

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

PERPLEX. Madam Chichirău, de la USR PLUS, în ciorapi la Parlament!

Publicat

pe

Deputata USR PLUS de Iași Cosette Chichirău merge neabătut pe drumul creat de aceste formațiuni politice, acela de a ieși în evidență prin lucruri anormale. Sunt doar ei și atât. Restul contează mai puțin.

De pildă, parlamentara Chichirău, crezându-se probabil la prășit porumbul nu în înaltul for legislativ al țării, s-a descălțat de opincuțe. Era mai confortabil. Și asta pare a fi o atitudine neomarxistă țopârlănească. Evident, imaginea cu pricina a ajuns pe rețelele de socializare, fiecare comentând în fel și chip mesajul care răzbatea din respectiva fotografie.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Cosmin Tătulescu este noul președinte interimar PRO România Târgovişte

Publicat

pe

Cosmin Celestin Stejerel Tătulescu, de profesie inginer, a fost desemnat, aseară – 12 mai 2021, președinte interimar al PRO România Târgovişte. Spune că își asumă cu onoare responsabilitatea de a reconstrui cea mai importantă organizație a partidului în plan județean și să o pregătească pentru anul electoral 2024.

Având în vedere noua postură, Tătulescu a început să analizeze în detaliu activitatea administrației publice locale. Și s-a oprit în prima fază asupra cifrelor din execuția bugetară și din proiectul de buget aferent anul 2021, așa cum au fost afișate pe site. Și a ajuns la concluzia că, în lipsa unor rectificări bugetare, Primăria Târgoviște riscă să intre în blocaj financiar, având în vedere că avea, la data de 31 martie 2021, plăți restante în valoare de 31 de milioane de lei.

„Spre exemplu, mă întreb cum va putea să funcționeze Direcția de Salubritate cu un buget pentru salarii de 8.934 de mii de lei, având în vedere că, în anul 2020, plățile cu salariile au fost în valoare de 10.905 de mii de lei.

De asemenea, pentru întreținerea străzilor, trotuarelor și a marcajelor, a fost alocată suma de 2.500 de mii de lei, în condițiile în care, anii trecuți, reparațiile curente au fost de aproximativ 60.000 de mii de lei. (…)

La ora actuală, Primăria Târgoviște plătește peste 50 de miliarde de lei pe an, atenție, doar dobânzi la creditele pe care le-a angajat. Suma este una uriașă”, a punctat Cosmin Tătulescu.

Noul lider al PRO România Târgovişte și-a propus să vină periodic în fața jurnaliștilor pentru a dezbate problemele Primăriei, astfel încât opinia publică să fie informată corect.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT