Conectați-vă cu noi

POLITIC

Social-democratele din Târgovişte, în vizită la colegele din Giurgiu!

Publicat

pe

Sursa foto: giurgiu-acum.ro

Reprezentantele Organizaţiei de Femei a PSD Târgovişte au efectuat ieri, 7 iunie 2018, o vizită de lucru în judeţul Giurgiu. Deputatele Carmen Holban – preşedinte şi Oana Vlăducă – vicepreşedinte şi mai multe membre OFSD Târgovişte au mes la Giurgiu, la invitaţia deputatei PSD Cristina Elena Dinu şi a şefei OFSD municipiu Giurgiu – Petronela Săndulescu.

„Este o iniţiativă a noastră, a doamnelor din Parlament, să încercăm să înfrăţim, dacă vreţi, organizaţiile de femei ale PSD, şi am început, iată, cu organizaţiile municipale. Aceste acţiuni se vor extinde şi la nivelul altor organizaţii. Întâlnirea de astăzi este un bun prilej de a ne cunoaşte, de a schimba idei, de a face schimb de experienţă în politică şi nu numai”, a precizat deputata Cristina Elena Dinu.

Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, a salutat prezenţa dâmboviţencelor şi le-a asigurat de tot sprijinul său în demersurile pe care le vor întreprinde în vederea unei bune colaborări.

Preşedinta OFSD Târgovişte, deputata Carmen Holban, a transmis gazdelor urările de bine din partea senatorului Adrian Ţuţuianu, şeful PSD Dâmboviţa, vorbind apoi despre importanţa acestor întâlniri care au ca principal scop socializarea, comunicarea, dialogul constructiv, alcătuirea unor planuri comune, elemente care stau la baza unor acţiuni viitoare.

Deputata Oana Vlăducă, de asemenea, a insistat pe necesitatea organizării acestor întâlniri între reprezentantele diferitelor filiale ale organizaţilor de femei PSD, care sunt importante ca schimb de experienţă, ideile bune putând fi materializate ulterior.

Reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, femeile social-democrate din municipiul Giurgiu au efectuat o vizită la Târgovişte, cu aceeaşi tematică generală, cunoaşterea şi eficientizarea relaţiilor dintre cele două organizaţii. Iniţiativa de înfrăţire a acestor structuri politice au avut-o deputatele Carmen Holban şi Cristina Elena Dinu.

Vizita dâmboviţencelor în judeţul Giurgiu s-a încheiat la Mănăstirea Comana, unde este stareţ părintele Mihail Muscariu, născut şi crescut la Târgovişte.

Sursa foto: giurgiu-acum.ro

Dâmboviţa

“Ghioceii” din PSD Dâmbovița nu mai recunosc scrisoarea către preşedinta Viorica Dăncilă!

Publicat

pe

Președinta PSD Dâmbovița, europarlamentara Rovana Plumb, joacă tare. Se vede treaba că este un politician hârşit și capabil să întoarcă orice luptă, pe față sau de culise, în interesul său. Ca să faci ceea ce s-a întâmplat aseară la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, îți trebuie curaj, forță politică și tenacitate extraordinară.

Rovana Plumb a transmis presei, opiniei publice interesată de ceea ce se întâmplă în ograda social-democraților dâmbovițeni, un comunicat de presa asemănător unei grenade cu fragmentare, adică să rupă tot. Se precizează în document că CJEx-ul a hotărât, la propunerea liderei Rovana Plumb, să organizeze o conferință județeană de alegeri pe 6 septembrie, aşa cum, de altfel, s-a decis la nivelul central al partidului. Ba mai mult, membrii acestei structuri de conducere, 83 la număr, și-au dat cu siguranță acordul de a mai fi inserat în comunicat alt mesaj, care întărește poziția, cel puțin morală, a politicienei Rovana Plumb.

Este vorba de scrisoarea semnată de 50 de PSD-işti din Dâmbovița, oameni de bază și cu poziții care, conform comunicatului, nu își mai asumă conținutul scrisorii, spunând că ei, săracii, nu au citit documentul, au semnat fără să știe ce scrie acolo, credeau că este vorba doar de organizarea unei conferințe de alegeri, nu de o întreagă poveste.

Foarte tare! Rovana Plumb are aplomb și tărie, nu glumă! În final, au rămas doar doi colegi țapi ispășitori, restul imaculați și… aliniați! Ne aducem aminte că aşa s-a procedat şi, anul trecut, la nivel central, când cu scrisoarea lui Adrian Țuțuianu. Pare, aşadar, că este o modă printre PSD-işti să bagi capul în nisip şi să trădezi.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Deputatul Cezar Preda explică de ce este istorică vizita preşedintelui Iohannis în SUA

Publicat

pe

Deputatul PNL de Dâmbovița Cezar Preda, care este puternic racordat la politica europeană şi mondială, consideră că preşedintele României, Klaus Iohannis, şi-a îndeplinit cu succes misiunea de şef al statului şi pe aceea de prim-emisar al diplomației româneşti.

Spune Cezar Preda că preşedintele Klaus Iohannis îşi va încununa primul mandat cu o misiune istorică, cu ocazia vizitei în Statele Unite ale Americii din data de 20 august.

„România este la ora actuală un pol de creștere economică într-o Europă divizată și cu viteze diferite.
Pierdem pe două paliere:
– Lipsa apartenenței la Spațiul Schengen;
– Lipsa apartenenței la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică;

Statele Unite ale Americii, împreună cu președintele Donald Trump, pot rezolva situația lipsei la apartenența Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică.

Sunt convins că, pe agenda președintelui României, este acest deziderat și va solicita președintelui Statelor Unite ale Americii acest obiectiv de maximă importanță pentru țara noastră.

Misiunea Președintelui României, Klaus Iohannis în vizita, pe care o va efectua în Statele Unite ale Americii în data de 20 august, este istorică deoarece poate asigura României cel de al treilea obiectiv de țară, după aderarea la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) și la Uniunea Europeană.

Aceasta ne va conferi drepturi egale cu toate țările Europei și ale întregii lumi”, a scris deputatul Cezar Preda pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!