Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Percheziţii la domiciliul şoferiţei drogate, care a omorât un om la Târgovişte!

Publicat

pe

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au efectuat, în această după-amiază, percheziţii la domiciliul şoferinţei în vârstă de 20 de ani, care a accidentat mortal, sâmbătă – 16 iunie, pe Calea Bucureşti din Târgovişte, un bărbat de 57 de ani, de fel din comuna Nucet, sat Ilfoveni, care traversa strada, pe lângă bicicletă, pe trecerea de pietoni din zona OMV Petrom.

În urma analizelor medicale efectuate, s-a stabilit că târgovişteanca se afla sub influenţa substanţelor narcotice, respectiv cocaină şi THC. Tânăra le-ar fi declarat anchetatorilor că deţine droguri acasă şi, într-adevăr, oamenii legii au ridicat stupefiante din garsoniera acesteia, situată pe strada Avram Iancu.

Împotriva şoferiţei, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Fata este cercetată pentru omor din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa drogurilor.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT