Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

DEPUTAT: Legile justiţiei au în spate o puternică susţinere populară şi nu trebuie să cedăm!

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa, a susţinut, săptămâna aceasta, în Parlament o declaraţie politică având ca temă abuzurile săvârşite de justiţie şi interesele statului paralel, care simte că zilele îi sunt numărate şi ţine România captivă într-un scandal permanent.

„Dragi colegi,

Trebuie să găsim curajul de a merge până la capăt! Curajul de a repune demnitatea persoanei în matca ei constitutional, care garantează libertate individuală și siguranța fiecărui român. Suntem bombardați zilele acestea cu idei si principii care vin pe căi de comunicare străine și care se doresc a ne fi impuse, deși tot Constituția ne garantează libertatea gândirii și a opiniei. Nu trebuie să cedăm!

Sute de mii de oameni au venit în Capitală și ne-au cerut săpunem capăt abuzurilor justiției și ale statului paralel. Un bilanț arată că au fost peste 1.000 de condamnări ale României la CEDO în ultimii zece ani, aproape o sută de achitări pronunțate de instanțele din România pe dosarele instrumentate de DNA, aproximativ 2.500 de mandate de interceptare pe siguranță națională date în fiecare an de ÎCCJ, dublu față de SUA.

În această realitate evidentă, sute de mii de oameni ne-au cerut să fim curajoși și demni în fața presiunii la care România este supusă în aceste zile. Legile justiției au în spatele lor o puternică susținere populară, a românilor care știu ca suveranitatea națională aparține poporului care o exercită prin organele sale reprezentative și că o personă sau un grup nu poate exercita suveranitatea în nume propriu.

Dragi colegi,

Este momentul ca românii să fie cu adevărat liberi, să nu mai trăiască cu teama că printr-o eroare judiciară viața lor și a familiilor va fi distrusă. Este momentul ca românii să simtă că legile îi apără cu adevărat și că toți sunt egali în fața legii. România în Centenar trebuie să fie o Românie a libertății și a demnității, nu una a fricii și a dezbinării!”, este mesajul transmis de la înalta tribună a parlamentului de către deputata PSD de Dâmboviţa Carmen Holban. 

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    iunie 22, 2018 at 12:44 pm

    ajungi la putere cu 18% și vii să-mi fluturi „puternica susținere populară”?
    hai, pa! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT