Connect with us

Dâmboviţa

DEPUTAT: Legile justiţiei au în spate o puternică susţinere populară şi nu trebuie să cedăm!

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa, a susţinut, săptămâna aceasta, în Parlament o declaraţie politică având ca temă abuzurile săvârşite de justiţie şi interesele statului paralel, care simte că zilele îi sunt numărate şi ţine România captivă într-un scandal permanent.

„Dragi colegi,

Trebuie să găsim curajul de a merge până la capăt! Curajul de a repune demnitatea persoanei în matca ei constitutional, care garantează libertate individuală și siguranța fiecărui român. Suntem bombardați zilele acestea cu idei si principii care vin pe căi de comunicare străine și care se doresc a ne fi impuse, deși tot Constituția ne garantează libertatea gândirii și a opiniei. Nu trebuie să cedăm!

Sute de mii de oameni au venit în Capitală și ne-au cerut săpunem capăt abuzurilor justiției și ale statului paralel. Un bilanț arată că au fost peste 1.000 de condamnări ale României la CEDO în ultimii zece ani, aproape o sută de achitări pronunțate de instanțele din România pe dosarele instrumentate de DNA, aproximativ 2.500 de mandate de interceptare pe siguranță națională date în fiecare an de ÎCCJ, dublu față de SUA.

În această realitate evidentă, sute de mii de oameni ne-au cerut să fim curajoși și demni în fața presiunii la care România este supusă în aceste zile. Legile justiției au în spatele lor o puternică susținere populară, a românilor care știu ca suveranitatea națională aparține poporului care o exercită prin organele sale reprezentative și că o personă sau un grup nu poate exercita suveranitatea în nume propriu.

Dragi colegi,

Este momentul ca românii să fie cu adevărat liberi, să nu mai trăiască cu teama că printr-o eroare judiciară viața lor și a familiilor va fi distrusă. Este momentul ca românii să simtă că legile îi apără cu adevărat și că toți sunt egali în fața legii. România în Centenar trebuie să fie o Românie a libertății și a demnității, nu una a fricii și a dezbinării!”, este mesajul transmis de la înalta tribună a parlamentului de către deputata PSD de Dâmboviţa Carmen Holban. 

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    iunie 22, 2018 at 12:44 pm

    ajungi la putere cu 18% și vii să-mi fluturi „puternica susținere populară”?
    hai, pa! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Dâmbovița: Încă 15 contracte de finanțare semnate prin PJDL, instrument de finanțare unic în țară

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat, astăzi – 29 iulie 2021, alte 15 contracte de finanțare în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală pe care l-a inițiat cu scopul de a veni în sprijinul primăriilor care vor să implementeze investiții în mai multe domenii de interes pentru cetățeni. De altfel, vorbim despre un instrument de plată unic în România, care, iată, este apreciat de administrațiile publice locale.

Reamintim faptul că primele 30 de contracte de finanțare prin PJDL au fost semnate la sfârșitul lunii iunie. Astăzi, au urmat alte 15, beneficiare de fonduri fiind comunele Corbii Mari, Crângurile, Dobra, Gura Foii, Gura Șuții, Malu cu Flori, Mătăsaru, Poiana, Produlești, Pucheni, Șelaru, Văleni Dâmboviţa, Vlădeni și Vulcana Pandele.

„Îi mulțumesc domnului președinte pentru ajutorul acordat comunei Poiana pentru a se realiza acest proiect (Nota redacției: reabilitare, modernizare și dotare dispensar medical). Nu știu dacă am fi putut să-l realizăm cu fonduri proprii. Având în vedere faptul că am ajuns să aruncăm produsele agricole în șanț, taxele și impozitele locale se plătesc mai greu”, a spus primarul de la Poiana – Marian Șerban.

Potrivit președintelui Corneliu Ștefan, până la acest moment, au fost transmise spre evaluare 61 de solicitări, din care au fost deja aprobate 28 pentru drumuri, 5 pentru unități sanitare, 3 pentru apă și canalizare, 2 pentru centre civice, 3 pentru poduri și podețe, 4 pentru baze sportive, 2 pentru sisteme de colectare ape pluviale și 1 pentru obiective culturale.

Pentru anul 2021, Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat un buget de aproximativ 46 de milioane de lei.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Dispensarul din Poiana intră în reabilitare și modernizare

Publicat

pe

Primăria Poiana a obținut aprobarea aleșilor județeni și urmează să semneze un contract de parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița în vederea modernizării și dotării dispensarului medical.

Este vorba despre o clădire cu o suprafață de 82 mp, care va fi reabilitată și dotată. Valoarea ivestiției a fost estimată la aproximativ 293.000 de lei (2,93 miliarde de lei vechi).

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT