Connect with us

Prahova

Traficanţi de droguri din Bucureşti, prinşi în flagrant delict în judeţul Prahova

Publicat

pe

Poliţiştii din Prahova au prins în flagrant delict doi bărbaţi bănuiţi că vând droguri de mare risc. Suspecţii au fost opriţi în trafic, pe teritoriul localităţii Băneşti, iar în maşina cu care se deplasau spre Braşov oamenii legii au găsit diverse cantităţi de stupefiante.

Ulterior, anchetatorii au efectuat, sub coordonarea DIICOT ploieşti, o percheziţie domiciliară în Bucureşti, unde au fost descoperite 800 de grame şi 140 de comprimate din diferite tipuri de droguri de risc și mare risc – amfetamină, MDMA, ketamină.

Bărbaţii, de fel din Piatra Neamţ, dar care locuiau fără forme legale în Capitală, au fost arestaţi prebentiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc și de mare risc.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Biroul Teritorial Ploiești al Instituției Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în 66 de cazuri

Publicat

pe

Reprezentanții Biroului Teritorial Ploiești al Instituției Avocatul Poporului, care are competență județele Dâmbovița, Prahova și Buzău, au primit în audiență, în primele 9 luni ale acestui an, 562 cetățeni, care au depus 209 petiții. De asemenea, au fost primite 700 apeluri telefonice. Totodată, au fost înregistrate 66 de sesizări din oficiu și au fost efectuate 15 anchete proprii, în urma cărora au fost emise de către Avocatul Poporului 7 recomandări pentru remedierea deficiențelor rezultate in urma verificărilor.

Situaţia activității pe perioada 01 ianuarie – 30 septembrie 2022, pentru județele arondate se prezintă astfel:

Reamintim că Biroul Teritorial Ploieşti al instituţiei Avocatul Poporului are sediul în municipiul Ploieşti, B-dul Republicii nr. 2-4, intrarea H, camera 155; tel./fax – 0244.593.227, program de audienţe: luni-joi – orele 09:00-16:00, vineri – orele 09:00-14:00, iar petiţiile pot fi trimise și prin poştă, prin e-mail la adresa avpprahova@avp.ro sau prin fax. Petițiile adresate Instituției Avocatul Poporului sunt scutite de taxe de timbru, iar audiențele sunt gratuite.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Prahova

Incendiu puternic la Ocolul Silvic din Măneciu

Publicat

pe

Sursa foto: captură video YouTube

Pompierii prahoveni au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu violent declanșat în Măneciu. Mai multe clădiri aflate în administrarea Ocolului Silvic din localitate au fost cuprinse de flăcări.

Militarii au acționat și pentru protejarea unui depozit de carburanți din apropiere, spre care se îndreptau limbile de foc. După câteva ore de luptă cu focul extins pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp, incendiul a fost localizat iar pericolul de a ajunge la rezervoarele cu combustibil eliminat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats