Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu a obţinut 7,9 milioane de lei pentru reabilitarea Liceului „IC Vissarion”

Publicat

pe

Sursa foto: Gazeta de Titu

Primarul oraşului Titu, Traian Niculae, a semnat, săptămâna aceasta, cu Agenţia de Dezvoltare sud Muntenia, contractul de finanţare pentru proiectul ”Eficientizarea energetică a Liceului Teoretic I.C. Vissarion”, în valoare de 7.901.385,74 lei (79 miliarde de lei vechi)- fonduri europene nerambursabile obţinute prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

În cadrul proiectului, se vor realiza următoarele lucrări:
1) Reabilitare termică liceu (corp vechi și corp nou)
2) Centrală termică – construcție nouă
3) Gospodăria de apă
4) Rețele exterioare

De menţionat că administraţia de la Titu are pregătite proiecte similare şi pentru Liceul „Goga Ionescu” şi Şcoala Generală „Pictor Nicolae Grigorescu”. De asemenea, în luna ianuarie, a semnat contracte de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale, în valoare de peste 2,4 milioane de lei, pentru execuţia unor investiţii care să permită obţinerea autorizaţiilor de funcţionare PSI pentru cele două licee din oraş.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Proiect pentru modernizarea transportului public și în zona limitrofă municipiului Târgoviște

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a depus, astăzi – 16 mai 2022, în parteneriat cu administrația publică locală a comunei Șotânga un proiect care vizează modernizarea transportului public în zona periurbană a municipiului care cuprinde, spune edilul Daniel Cristian Stan, 25 de localități.

În cadrul acestei prime etape, vor fi achiziționate 21 de autobuze electrice de capacitate mare și vor fi construite 21 de stații de încărcare lentă la autobază și 7 stații de încărcare rapidă pe traseu. De asemenea, se vor executa și mai multe lucrări conexe.

„Valoarea intervențiilor este de 13,788,828.98 euro, TVA inclus, din care 11,571,000.00 euro, fără TVA, reprezintă cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 2,198,490.00, cheltuieli asigurate din bugetul de stat”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Reamintim faptul că transportul public local din Târgoviște este în plin proces de modernizare, iar proiectul depus astăzi în vederea obținerii de fonduri europene nerambursabile răspunde solicitărilor venite de la cetățeni, care își doresc autovehicule moderne și ecologice și pe traseele din afara municipiului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Șase străzi din municipiul Moreni vor fi modernizate prin PJDL

Publicat

pe

Primăria Moreni continuă procesul de modernizare a infrastructurii rutiere. La inițiativa edilului Constantin Dinu, consilierii locali au aprobat asocierea municipiului Moreni cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală(PJDL), pentru realizarea obiectivului de investiții ,,Modernizare infrastructură rutieră”.

„Practic, în cadrul acestui proiect vor fi reabilitate și modernizate șase străzi din municipiul Moreni respectiv strada Independenței, tronson 137 – 167A, Independenței cu tronsonul 136 – 178A. Vor mai intra în lucru străzile Dorobanți, Nicolae Iorga și Crângului. De asemenea, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici și valoarea investiției publice: 5.672.292,35 lei”, ne-a precizat primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT