Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu a obţinut 7,9 milioane de lei pentru reabilitarea Liceului „IC Vissarion”

Publicat

pe

Sursa foto: Gazeta de Titu

Primarul oraşului Titu, Traian Niculae, a semnat, săptămâna aceasta, cu Agenţia de Dezvoltare sud Muntenia, contractul de finanţare pentru proiectul ”Eficientizarea energetică a Liceului Teoretic I.C. Vissarion”, în valoare de 7.901.385,74 lei (79 miliarde de lei vechi)- fonduri europene nerambursabile obţinute prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

În cadrul proiectului, se vor realiza următoarele lucrări:
1) Reabilitare termică liceu (corp vechi și corp nou)
2) Centrală termică – construcție nouă
3) Gospodăria de apă
4) Rețele exterioare

De menţionat că administraţia de la Titu are pregătite proiecte similare şi pentru Liceul „Goga Ionescu” şi Şcoala Generală „Pictor Nicolae Grigorescu”. De asemenea, în luna ianuarie, a semnat contracte de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale, în valoare de peste 2,4 milioane de lei, pentru execuţia unor investiţii care să permită obţinerea autorizaţiilor de funcţionare PSI pentru cele două licee din oraş.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Rețele de utilități pentru noile zone de locuit din comuna Dragomirești

Publicat

pe

Dragomirești este una dintre localitățile dâmbovițene care se dezvoltă frumos. Numărul de case moderne, construite cu gust, în stil european, a crescut simțitor. Sunt tot mai mulți tineri care solicită terenuri pentru a-și ridica locuințe. Primăria este preocupată, în acest moment, să extindă rețelele de utilități către zonele comunei unde s-au edificat construcții, iar oamenii au nevoie de condiții civilizate de trai. În acest sens, se lucrează la rețelele de gaze naturale și iluminat public, în perimetrul DN 72, Târgoviște-Câmpulung.

„Este o zonă deosebită, în care cetățenii comunei noastre au început să construiască. Trebuie să fim alături de ei și să grăbim procesele de execuție a rețelelor de utilități. Nu avem acolo nici alimentare cu apă potabilă, nici curent electric. Vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a realiza cât mai repede aceste obiective absolut necesare pentru cetățenii care își ridică case, care pun bazele unor noi familii”, ne-a declarat primarul Dragoș Vlădulescu.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Rezolvări concrete în Bucegi, în numai 24 de ore de la dezlănțuirea naturii

Publicat

pe

În mai puțin de 24 de ore de la viiturile de ieri-noapte, Consiliul Județean Dâmbovița a redat circulației rutiere podul peste Ialomița spre Cabana Horoabele și a fost redeschisă Peștera Ialomiței.

„Așa cum am promis, am adus în munte proiectanții care vor înainta soluția tehnică pentru refacerea drumului distrus de debitul mare al Ialomiței din zona Cheile Tătarului.

În cel mai scurt timp, vreau să începem lucrările la drumul și podurile afectate de apele rîului Ialomița care, din spusele specialiștilor, niciodată nu au fost atât de mari în zona Cheile Tătarului.

Citește și: Guvernul Cîțu a sărit județul Dâmbovița și la repartizarea fondurilor pentru calamități

În primă fază, trebuie reparate apărările de mal și racordurile pod-rampă care au fost avariate de aluvinile și materialul lemnos aduse de ape, iar zidurile de rambleu din piatră, trebuie consolidate prin refacerea fundațiilor.

În urma acestor lucrări, se poate trece la reconstruirea terasamentului drumului și a întregului sistem rutier”, precizează președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT