Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Israel, în topul celor mai cautate destinaţii turistice

Publicat

pe

În ultimii ani, tot mai mulţi români aleg să viziteze Ţara Sfântă. Potrivit statisticilor, doar în prima parte a anului 2018, peste 40.000 de români au decis să-şi petreacă vacanţa în Israel.

„Când spui Israel, te gândeşti la Ierusalim, la linişte şi rugăciune. Ţara Sfântă oferă însă mai mult decât atât. Oferă distracţie, cultură, mâncare bună. Tel Aviv este un oraş plin de viaţă, cu multă agitaţie, cu mare şi plajă deosebită”, precizează Zvi Asher – director de vânzări al tour operatorului israelian „MonaTours”

Ce poţi vizita în Israel?
– Caesarea, un orăşel foarte drăguţ, cu apeducte construite de romani.
– Oraşul Haifa şi grădinile Bahai.
– Nazaret şi Ierusalim unde puteţi vizita locurile sfinte.
– Marea Moarta.
– Faimosul Eilat, un orăşel turistic cu hoteluri foarte bine puse la punct.

Tot acest traseu se poate face într-un circuit de minim 7 zile, dar majoritatea românilor care ajung în Israel vizitează doar Ierusalimul şi Tel Aviv.

Perioada recomandată pentru a vizita Israelul este de la sfârşitul lui septembrie până la sfârşitul lui aprilie, întrucât vara temperaturile ajung la 40 de grade, iar gradul de umiditate este ridicat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Porţi ie? Ai acces gratuit în muzeele din judeţul Dâmboviţa!

Publicat

pe

Vineri – 21 iunie 2019, Complexul Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte va prezenta publicului, cu prilejul Zilei Universale a Iei, sărbătorită pe 24 iunie, cele mai valoroase elemente de port popular pe care le are în colecţii. Evenimentul va fi organizat în aer liber, în zona din fața Muzeului Tiparului și al Cărții Vechi Românești, începând cu ora 11:00.

„În același spațiu, de la ora 10.00 se va derula atelierul Drumul firului de lână, în cadrul căruia o delegație de educatoare din Republica Moldova, dar și copii curioși de la Hera Kids Târgoviște vor descoperi etapele prin care trece lâna (tuns, spălat, scărmănat, caier, tors, țesut), până ajunge obiect de îmbrăcăminte.

Totodată, luni – 24 iunie, Casa Atelier Gabriel Popescu și Căminul Cultural Izvor de Apă Vie din Vulcana Pandele vă invită să descoperiți cele mai frumoase ii din Vulcana, în cadrul unui program ce se va desfășura la muzeu (Povești de Sânziene) și la Primărie.

Pentru a încuraja și mai mult reîntoarcerea la tradiții, sâmbătă – 21 iunie și duminică – 22 iunie 2019, oferim acces gratuit în muzee tuturor celor care poartă ie sau cămașă bărbătească”, se arată într-un comunicat remis de Complexul Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenţie! Casa de Asigurări de Sănătate încheie acte adiţionale cu furnizorii, pentru luna iulie

Publicat

pe

Contractele pe care furnizorii de medicamente, servicii şi dispozitive medicale le au încheiat cu Casa de Asigurări de sănătate, în vigoare la data de 30 iunie 2019, se prelungesc prin acordul părţilor până la data de 31 iulie 2019, prin acte adiţionale, dacă se îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege.  Termen: 28 iunie.

„Procesul de contractare pentru perioada august 2019- decembrie 2019, pentru toți furnizorii de servicii medicale, medicamente cu și fără contribuție în tratamentul ambulatoriu, dispozitive medicale, pe toate domeniile de asistență socială, se desfășoară în luna iulie 2019”, se arată într-un comunicat remis de CAS Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!