Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Israel, în topul celor mai cautate destinaţii turistice

Publicat

pe

În ultimii ani, tot mai mulţi români aleg să viziteze Ţara Sfântă. Potrivit statisticilor, doar în prima parte a anului 2018, peste 40.000 de români au decis să-şi petreacă vacanţa în Israel.

„Când spui Israel, te gândeşti la Ierusalim, la linişte şi rugăciune. Ţara Sfântă oferă însă mai mult decât atât. Oferă distracţie, cultură, mâncare bună. Tel Aviv este un oraş plin de viaţă, cu multă agitaţie, cu mare şi plajă deosebită”, precizează Zvi Asher – director de vânzări al tour operatorului israelian „MonaTours”

Ce poţi vizita în Israel?
– Caesarea, un orăşel foarte drăguţ, cu apeducte construite de romani.
– Oraşul Haifa şi grădinile Bahai.
– Nazaret şi Ierusalim unde puteţi vizita locurile sfinte.
– Marea Moarta.
– Faimosul Eilat, un orăşel turistic cu hoteluri foarte bine puse la punct.

Tot acest traseu se poate face într-un circuit de minim 7 zile, dar majoritatea românilor care ajung în Israel vizitează doar Ierusalimul şi Tel Aviv.

Perioada recomandată pentru a vizita Israelul este de la sfârşitul lui septembrie până la sfârşitul lui aprilie, întrucât vara temperaturile ajung la 40 de grade, iar gradul de umiditate este ridicat.

ACTUALITATE

S-a deschis o nouă sesiune de depunere cereri pentru prima împădurire

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: primariaslanicmoldova.ro)

13 decembrie 2019, ora 14:00, este termenul până la care se primesc cereri de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite” – informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Dâmboviţa.

Alocarea financiară pentru cea de-a patra sesiune este de 15.000.000 euro. Condițiile privind depunerea și selectarea cererilor de sprijin, respectiv semnarea angajamentelor multianuale, pot fi consultate pe site-ul APIA. (Link aici).

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prim-adjunctul de la IJJ Argeş, lector în cadrul Centrului de Excelenţă NATO din Italia

Publicat

pe

Prim-adjunctul inspectorului șef al IJJ Argeș, col. Toma Marius-Cezar, a fost selectat să fie lector în cadrul Centrului de Excelenţă NATO pentru Operații de Stabilitate din Vicenza, Italia, care organizează, în perioada 16-20 septembrie 2019, un nou curs de pregătire. Col. Toma Marius-Cezar nu este la prima activitate de acest gen.

Este licenţiat în ştiinţe juridice şi ştiinţe economice. De asemenea, a urmat cursuri post-universitare în domeniile ştiinţe penale, securitate naţională şi teologie. În Jandarmerie a intrat în anul 2000, când a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti. A fost pe rând comandant de pluton, ofiţer specialist, împuternicit prim-adjunct şi, din anul 2016, prim-adjunct. Pentru o perioadă de două luni, în anul 2017, a fost desemnat să îndeplinească atribuţiile inspectorului şef al IJJ Argeş.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!