Connect with us

Dâmboviţa

Pompierii luptă cu inundaţiile, iar cetăţenii afectaţi… stau!

Publicat

pe

Ploile din ultimele 24 de ore au creat probleme în mai multe localităţi din judeţul Dâmboviţa. Curţi şi anexe gospodăreşti inundate şi drumuri pe care s-a circulat cu dificultate în Răcari, Corneşti, Cojasca, Ulmi, Cornăţelu, Cobia, Titu şi Răzvad.

Pompierii din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa, prin subunităţile din teritoriu, au acţionat pentru evacuarea apei din gospodăriile oamenilor sau pentru deblocarea căilor rutiere.

Un fapt constatat la faţa locului este că inundaţiile se accentuează, reprezentând un pericol pentru comunităţile umane, şi din cauza faptului că şanţurile de scurgere din majoritatea localităţilor afectate de ape sunt colmatate, neîntreţinute. Canalele de desecare amenajate, cu mulţi ani de zile în urmă, în mijlocul câmpurilor au fost şi ele fie acoperite de gunoaie, fie lăsate de izbelişte. În aceste condiţii, apa de la ploi, torenţii formaţi năvălesc în sate şi sunt aproape de necontrolat.

O imagine nedemnă pentru locuitori dar şi pentru autorităţile locale am primit-o de la Răcari. Pompierii militari se luptau cu lopeţile pentru a săpa şanţurile colmatate şi niciun localnic nu se afla lângă ei să îi ajute!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Cornești, județul Dâmbovița”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats