Connect with us

ANUNŢURI

Primăria Titu angajează şofer şi inspector întreţinere locală

Publicat

pe

Primăria Titu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiilor contractuale vacante pe perioadă nedeterminată:

INSPECTOR IA, Serviciul Intreţinere locală
Condiţii specifice: Studii superioare de scurtă durată absolvite cu diplomă de licenţă. Vechime in specialitatea studiilor – 9 ani

ŞOFER, grad profesional I
Condiţii specifice: Studii medii. Permis de conducere categoria BE; CE; DE. Atestat profesional pentru conducătorii auto care efectuează transport public rutier de persoane eliberat de ARR.

Condiţiile generale pentru cele doua funcţii vacante:
Conform art. 3 din HG nr. 286/2011 – aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale din sectorul bugetar.

Concursul se organizează la sediul primăriei oraşului Titu, judeţul Damboviţa.

Proba scrisă va avea loc în data de 30.07.2018, orele 10

Interviul va avea loc în data de. 01.08.2018, orele 13

Dosarele de înscriere la examen se pot depune în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării in Monitorul Oficial , partea a III –a, la sediul primăriei oraşului Titu, judeţul Dâmboviţa, in perioada 05.07.2018 – 18.07.2018.

Dosarul de înscriere la examen trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art.6 din HG nr. 286/2011.

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Priboieni, județul Argeș”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Cornești, județul Dâmbovița”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats