Connect with us

ECONOMIE

Banca Europeană de Investiții sprijină construirea fabricii Arctic de la Ulmi!

Publicat

pe

Banca Europeană de Investiții (BEI) acordă un împrumut de 68 de milioane de euro producătorului de aparate electrocasnice Arctic pentru finanțarea construcției unei fabrici de mare capacitate axată pe producția de mașini de spălat, cu ajutorul unor tehnologii avansate de fabricație și a eficienței date de automatizare – informează Centrul Europe Direct Târgovişte.

După finalizarea procesului de construcție, în 2019, noua fabrică, situată în comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa, va produce anual aproximativ 2,2 milioane de mașini de spălat. Acest lucru va permite companiei Arctic – în prezent, liderul pieței de produse electrocasnice din România, cu o cotă de piață de peste 40% – să răspundă cererii tot mai mari de pe piața europeană. Arctic face parte din Grupul Arçelik – al treilea cel mai mare producător de aparate electrocasnice din Europa și al șaptelea din lume.

„Acest proiect extrem de inovator, susținut de Planul de investiții pentru Europa, va crea 480 de locuri de muncă directe și 900 de oportunități suplimentare de ocupare la nivel de furnizori. Fabrica va fi localizată în regiunea Sud-Muntenia, care se confruntă cu provocări economice structurale după închiderea fabricilor din industria siderurgică și este caracterizată de o rată ridicată a șomajului și un grad redus de producție tehnologică. Din acest motiv, investiția are o mare valoare pentru regiune”, a declarat vicepreședintele BEI, Andrew McDowell.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa, anunț important pentru femeile antreprenor

Publicat

pe

de

Joi – 18 august 2022, la ora 10:00, se va deschide apelul de finanțare „Femeia Antreprenor” pe platforma www.granturi.imm.gov.ro – ne informează Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

„Ne dorim să găsim soluții viabile pentru antreprenori și să îi sprijinim în implementarea proiectelor propuse! Consultanță inițială gratuită.
Alătură-te Comunității Femeilor de Afaceri din județul Dâmbovița, susținută de către Camera de Comerț Dâmbovița”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Link ➡️ http://turism.gov.ro/web/2022/08/11/18-august-2022-ora-1000-deschiderea-apelului-femeia-antreprenor-2022/?fbclid=IwAR3p_fRgigxFCTidxjEKY0QwfSBEwCR832h9bGX0UJE5-nLgxeDTcJstWLc

Serviciul Proiecte, Relații Interne și Internaționale
Tel: 0245.210.318
E-mail: info@cciadb.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa, apel către firmele din județ

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița pregătește, în această perioadă, „Topul Firmelor din județul Dâmbovița”, eveniment care va avea loc în luna noiembrie 2022.

Clasamentul este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării – se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

„Rugăm toate companiile care nu au depus bilanțurile la Ministerul Finanțelor Publice să ne transmită e-mail pe adresa info@cciadb.ro, până la data 17.08.2022, pentru a vă contacta în vederea înregistrării situațiilor financiare în aplicația de realizarea a Topurilor de firme.

Considerăm că nicio companie nu trebuie să piardă șansa de a fi listată în Topul Firmelor, unicul clasament, atât județean, cât și national, de certificare a performanțelor antreprenoriale.

Ne puteți urmări: https://www.cciadb.ro/categorie/topul-firmelor/

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT