Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Asistenta care a bruscat un nou-născut în Spitalul din Târgovişte a fost concediată!

Publicat

pe

Comisia de Disciplină a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a propus încetarea disciplinară a contractului de muncă, în cazul asistentei medicale care a bruscat un nou-născut în timp ce-l hrănea cu biberonul. Decizia a fost dusă imediat la îndeplinire de către managerul instituţiei, dr. Claudiu Dumitrescu.

CITEŞTE ŞI: Asistentă medicală, filmată în timp ce brusca un nou-născut părăsit în spital!

Reamintim că poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Bebeluşul a fost abandonat în spital, întrucât s-a născut cu paralizie. De remarcat şi faptul că asistenta care l-a bruscat este însărcinată.

„Nu mi-a venit să cred. În prima fază am crezut că e trucaj, nu puteam să îmi imaginez că un om, o asistentă medicală, o femeie, o viitoare mamă poate să aibă acest comportament. Cred că nu are nicio scuză şi cred că nicio explicaţie nu stă în picioare”, a declarat ministrul Sănătăţii – Sorina Pintea, într-o emisiune la Antena 3.

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!