Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Asistenta care a bruscat un nou-născut în Spitalul din Târgovişte a fost concediată!

Publicat

pe

Comisia de Disciplină a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a propus încetarea disciplinară a contractului de muncă, în cazul asistentei medicale care a bruscat un nou-născut în timp ce-l hrănea cu biberonul. Decizia a fost dusă imediat la îndeplinire de către managerul instituţiei, dr. Claudiu Dumitrescu.

CITEŞTE ŞI: Asistentă medicală, filmată în timp ce brusca un nou-născut părăsit în spital!

Reamintim că poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Bebeluşul a fost abandonat în spital, întrucât s-a născut cu paralizie. De remarcat şi faptul că asistenta care l-a bruscat este însărcinată.

„Nu mi-a venit să cred. În prima fază am crezut că e trucaj, nu puteam să îmi imaginez că un om, o asistentă medicală, o femeie, o viitoare mamă poate să aibă acest comportament. Cred că nu are nicio scuză şi cred că nicio explicaţie nu stă în picioare”, a declarat ministrul Sănătăţii – Sorina Pintea, într-o emisiune la Antena 3.

ACTUALITATE

Românii pot vota chiar dacă în sistemul informatic apare o alertă că au votat deja

Publicat

pe

Sursa foto: ziarmm

Biroul Electoral Central a decis să permită românilor să voteze chiar dacă în sistemul informatic apare, în momentul introducerii CNP-ului, o alertă că persoana respectivă şi-ar mai fi exprimat opţiunea la o altă secţie.

Conform procedurii adoptate, preşedintele secţiei de votare trebuie să-i aducă la cunoştinţă respectivului alegător faptul că este pasibil de fraudă la vot, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea unor drepturi.

În cazul în care persoana în cauză insistă să voteze, preşedintele secţiei de votare trebuie să sune la secţia unde apare că ar mai fi votat. Dacă este informat că în dreptul numelui alegătorului nu apare nicio semnătură, acesta este lăsat să voteze. Dacă apare vreo semnătură, persoana respectivă poate vota, dar trebuie să completeze un proces verbal, al cărui model a fost stabilit de către BEC.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert de jazz în Peștera Ialomiței din Bucegi

Publicat

pe

Peștera Ialomiței din Bucegi va găzdui, în data de 03 octombrie 2020, între orele 11:00-17:00, un concert organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR.

Printre artiştii prezenți se vor regăsi: Ana Galea & New Landscapes, A-C Leonte & Alex Arcuș, Sorin Zlat Band, invitat special Ovi.

Concertul face parte din proiectul „Jazz Cave Festival” şi se doreşte a fi un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat anul viitor – se arată într-un comunicat remis de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!