Connect with us

Dâmboviţa

PSD conduce la intenţia de vot în Dâmboviţa, dar a pierdut din procente!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (https://romani-buni.info)

Sondaje spectaculoase în Dâmboviţa! Partidul Social Democrat conduce în topul încrederii populaţiei, cu 39%, mai puţin totuşi decât a luat la alegerile din 2016 – potrivit unui sondaj realizat de Avangarde.

Urmează ALDE – cu 25%, procent cu mult peste rezultatele Organizaţiei în 2016. Pe locul trei regăsim PNL, cu 19% – procent apropiat de cel obţinut în 2016, dar parcă mult pentru ceea ce se întâmplă în prezent, în Dâmboviţa, pe partea liberală!

Curios este că formaţiunea lui Dacian Cioloş, „România 100”, deşi nu este înfiinţată, a fost cotată, în sondajul Avagarde, cu 7% în încrederea dâmboviţenilor. Asta arată că, pe undeva, deocamdată ascuns, se lucrează. Oamenii care muncesc pentru acest partid nu au ieşit în faţă, dar o vor face în curând. Probabil în toamnă. Deocamdată, lansează petarde.

Partidul lui Victor Ponta, Pro România, este cotat cu 6%. USR-ul, care se mişcă destul de bine în Dâmboviţa, are, conform Avangarde, doar 3%.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Încă 180 bilete de tratament balnear pentru pensionarii din Dâmbovița

Publicat

pe

Sunt disponibile locuri în stațiunile Amara, Covasna, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Slănic Prahova, Felix, Călimănești, Saturn, Neptun, Eforie Nord, Lacu Sărat, Sovata, Govora, Vatra Dornei, Techirghiol, Herculane, Căciulata. Biletele vor fi repartizate conform graficului afișat atât la sediul instituției, cât și pe site, în baza criteriilor de acordare.

„Perioada de intrare în stațiune este 28.07.2024 – 02.08.2024. Persoanele interesate se pot prezenta la sediu cu următoarele documente: actul de identitate, recomandarea medicală, talonul de pensie și o cerere tip (care poate fi completată direct la sediu).

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate”, se precizează într-un comunicat transmis de Casa de Pensii Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Tragedie pe Autostrada București -Pitești. Trei oameni au murit și patru au fost duși la spital

Publicat

pe

Trei oameni au murit, în această după-amiază, pe Autostrada București -Pitești, la km 72, în zona comunei Petrești, din județul Dâmbovița. În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un TIR.

La fața locului au intervenit pompierii dâmbovițeni cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, patru echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și un container multirisc. Au sosit la locul tragediei și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița.

Din informațiile primite de la IPJ Dâmbovița reiese că autoutilitara în care se aflau opt persoane era oprită pe banda de urgență din cauza unui defecțiuni. Neșansa a făcut ca un autocamion încărcat cu fier beton să intre în plin în mașina aflată în poziția de avarie.

În urma impactului deosebit de violent, trei persoane, cu vârste de 22, 46 și 55 de ani, au decedat. Alți patru ocupanți, două femei de 38 și 19 ani și doi minori de 11 și 14 au fost transportați la spital cu multiple politraumatisme.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite