Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Mesajul fostului premier Adrian Năstase la moartea deputatului Ion Stan

Publicat

pe

Fostul premier al României şi preşedinte al PSD, Adrian Năstase, a postat, astăzi, pe blogul său un mesaj de condoleanţe adresat familiei politicianului dâmboviţean Ion Stan, plecat la cele veşnice mult prea devreme. Adrian Năstase a subliniat faptul că Ion Stan a fost scos din politică întrucât avea mult curaj în susţinerea opiniilor.

„Am aflat, cu multă tristeţe, că a murit Ion Stan. A fost, o lungă perioadă de timp, preşedinte al organizaţiei PSD din Dâmboviţa. A avut mai multe mandate de parlamentar. A condus, cu fermitate, comisia de control SRI. A avut, în acea perioadă, diverse conflicte, la centru sau locale.

Pentru a fi scos din politică a fost acuzat, nedrept, de finanţare ilegală a campaniei electorale şi a fost condamnat la doi ani de închisoare. Dezamăgit, s-a retras din viaţa publică. Ar fi împlinit peste câteva zile 63 de ani.

Avea mult curaj în susţinerea opiniilor. Din acest motiv avea şi mulţi duşmani. Eu l-am considerat întotdeauna nu doar un coleg ci şi un prieten. Condoleanţe soţiei şi fiicelor lui.

Odihnească-se în pace!”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

ACTUALITATE

Graţie, vers și fior muzical la „Crizantema de Aur” 2019

Publicat

pe

A mai curs un an. Suntem, din nou, în miezul toamnei, sub vraja crizantemelor care dansează jucăuș, viu, colorat, sub soarele neobișnuit de dogoritor pentru această lună. E din nou timpul Festivalul Naţional „Crizantema de Aur”, ajuns la cea de-a 52-a ediţie.

Prima seară. Atmosferă caldă, primitoare, la Teatrul Tony Bulandra, locul unde publicul meloman a venit să se închine genului muzical rege: romanţa. Decorul, brodat cu ingeniozitate, poartă elementele esențiale ale festivalului: flori de Crizanteme și culorile ruginii ale toamnei, etalate sub o multitudine de forme și semnificații. Foaierul, de asemenea, era aidoma unui templu al muzicii și împlinirii sufletești. Amfitrionii primei seri de concurs – actorii Miruna Ionescu și Silviu Biriș (Secţiunea Interpretare), Alexandra Velniciuc şi Octavian Ursulescu (Secţiunea Creaţie).

Miruna Ionescu şi Silviu Biriş

Au încântat publicul și juriul cu graţie, vers și fior muzical, opt concurenţi la Secţiunea Interpretare şi şapte compozitori la Secţiunea Creaţie. Au acompaniat orchestrele „Dor Românesc” – dirijor Ştefan Cigu şi „Romanţa” – dirijor Lucian Vlădescu.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Stelian Tănase lansează la Târgovişte „Marele incendiator: Cronica unui fapt divers”

Publicat

pe

Vineri – 18 octombrie 2019, la ora 16:00, are loc, la sediul Bibliotecii Judeţene „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa, prezentarea cărţii „Marele incendiator: Cronica unui fapt divers”, cel mai recent volum semnat Stelian Tănase. Evenimentul cuprinde şi o sesiune de autografe.

Potrivit editurii, romanul atrage cititorul încă de la primele pagini.  „Marele incendiator. Cronica unui fapt divers” este, în primul rând, o poveste de dragoste. Eroii romanului sunt Zoe, jurnalistă interesată de faptul divers, și Vivi, un fotograf cunoscut. Pe fundalul acestei povești, există un cronicar care narează neutru epopeea câinilor maidanezi și apariția în viața orașului a unui incendiator misterios pe care Poliția nu reușește să-l prindă. Un al treilea plan al poveștii prezintă personajele organizându-se pe simpatii, grupuri pro și contra, care se întâlnesc pe facebook. Idolul lor este „Marele Incendiator”, un personaj mitic, un fel de haiduc din folclor în care toți își pun nădejdea.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web