Connect with us

ACTUALITATE

Mesajul fostului premier Adrian Năstase la moartea deputatului Ion Stan

Publicat

pe

Fostul premier al României şi preşedinte al PSD, Adrian Năstase, a postat, astăzi, pe blogul său un mesaj de condoleanţe adresat familiei politicianului dâmboviţean Ion Stan, plecat la cele veşnice mult prea devreme. Adrian Năstase a subliniat faptul că Ion Stan a fost scos din politică întrucât avea mult curaj în susţinerea opiniilor.

„Am aflat, cu multă tristeţe, că a murit Ion Stan. A fost, o lungă perioadă de timp, preşedinte al organizaţiei PSD din Dâmboviţa. A avut mai multe mandate de parlamentar. A condus, cu fermitate, comisia de control SRI. A avut, în acea perioadă, diverse conflicte, la centru sau locale.

Pentru a fi scos din politică a fost acuzat, nedrept, de finanţare ilegală a campaniei electorale şi a fost condamnat la doi ani de închisoare. Dezamăgit, s-a retras din viaţa publică. Ar fi împlinit peste câteva zile 63 de ani.

Avea mult curaj în susţinerea opiniilor. Din acest motiv avea şi mulţi duşmani. Eu l-am considerat întotdeauna nu doar un coleg ci şi un prieten. Condoleanţe soţiei şi fiicelor lui.

Odihnească-se în pace!”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite