Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

A vrut să-şi pună capăt zilelor, fiindcă l-a părăsit iubita!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://portalsm.ro)

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Slobozia Moară, intoxicat cu monoxid de carbon, a fost transportat la spital în stare destul de gravă. Se pare că omul a vrut să-şi pună capăt zilelor. Pentru a-şi duce actul suicidal la bun sfârşit, s-a închis într-o cameră şi a deschis o butelie de aragaz.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs dramaticul eveniment. Se bănuie că bărbatul fusese părăsit de prietenă şi suferinţa l-a împins la gestul sinucigaş.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident rutier în Târgovişte, provocat de o şoferiţă abţiguită!

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Dâmboviţa

O tânără de 28 de ani, din Târgoviște, se pare un pic abţiguită, după cum a rezultat în urma alcooltestului, a fost autoarea unui accident de circulație pe strada Constantin Brâncoveanu.

Şoferiţa nu a păstrat distanta corespunzătoare în trafic și a intrat în spatele altui autovehicul, care circula regulamentar. O femeie de 52 de ani, pasageră în mașina izbită, a suferit ușoare leziuni.

În urma cercetărilor la fața locului, a mai reieșit și faptul că tânăra targovisteanca avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Citește în continuare

Dâmboviţa

A găsit oseminte omeneşti în livada unde se afla la coasă!

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Dâmboviţa

O spaimă grozavă a tras un cetățean din Ocnita când, aflându-se la coasă, a dat peste o grămadă de oseminte omenești. Alertați, oamenii legii au sosit imediat la fața locului și au declanșat cercetările.

Din primele indicii, se pare că ar fi vorba de resturile unui bătrân de 82 de ani, dat dispărut la începutul lunii iunie. Bărbatul ar fi plecat de la casa de vacanță pe care o deținea pe teritoriul comunei Ocnita și nu a mai revenit.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!