Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Conferinţă internaţională privind sărăcia energetică, organizată la Bucureşti

Publicat

pe

Tinerii cercetători (doctoranzi sau persoane care şi-au luat doc toratul în ultimii 8 ani) din diferite arii de studiu (științe politice, sociologie, antropologie, drept, economie, geografie, inginerie, medicină etc.) sunt invitaţi să participe la conferinţa internaţională „Sărăcia energetică, energia curată şi discrepanţe energetice în Euopa”, organizată la Bucureşti, în perioada 22-24 ianuarie 2019, informează Centrul Europe Direct Târgovişte.

Înscrierile se fac până la data de 15 septembrie, prin trimiterea unui rezumat de maximum 200 de cuvinte la adresa de e-mail conference@democracycenter.ro, urmând ca participanţii să fie stabiliţi până la 15 noiembrie. Aceştia vor avea obligaţia de a trimite, până la 15 decembrie, lucrările finale, care vor fi pezentate în conferinţă.

Cheltuielile de transpot şi cazare vor fi acoperite de organizatori: Universitatea Babeș-Bolyai (Centrul pentru Studiul Democraţiei) şi Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Conferința are ca scop promovarea dialogului între cercetători experimentați sau aflați la început de carieră și părțile interesate relevante, cum ar fi reprezentanți ai instituțiilor publice, societății civile sau mediului privat, pentru a facilita astfel schimbul de idei și reciprocitatea cu piața. Va fi abordată o gamă largă de teme, de la piețele energiei și abordări inovatoare, la societăți și economii post-comuniste sau excluziunea/incluziunea socială.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT