Connect with us

ACTUALITATE

Proiect cu fonduri europene pentru 47 de IMM-uri din Regiunea Sud Muntenia

Publicat

pe

Firma Projob Profile SRL Târgovişte implementează cu fonduri europene nerambursabile, în perioada mai 2018 – mai 2019, un proiect care vizează îmbunătăţirea instrumentelor utilizate şi a condiţiilor de lucru din cadrul a 47 de IMM-uri din Regiumea Sud-Muntenia.

La finalul proiectului „Resursa Umană Perfecțiune către Excelență”, 502 persoane îşi vor îmbunătăţi nivelul de calificare, din care 85 provin din departamentele de resurse umane, 128 care asigură managementul strategic al companiilor şi 214 sunt antreprenori.

Cele 47 de IMM-uri beneficiare activează în sectoarele turismului, lemnului si mobilei, industriei auto, mediu, sănătate şi IT&C. Valoarea proiectului depăşeşte 1,9 milioane de lei (19 miliarde de lei vechi), din care peste 1,5 milioane reprezintă cofinanţare UE.

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Moș Crăciun vine la Târgoviște pe 16 decembrie și le împarte copiilor daruri trei seri la rând

Publicat

pe

Moș Crăciun va sosi la Târgoviște, vineri – 16 decembrie 2022, și, împreună cu alaiul său, va porni în paradă pe străzile din zona de centru a orașului, așa cum de altfel se întâmplă de câțiva ani buni, până în „Orășelul copiilor” din Piața Tricolorului.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, timp de trei seri, respectiv pe 16, 17 și 18 decembrie, Moșul va împărți daruri copiilor. În acest sens, este nevoie ca părinții să meargă la scena din Piața Tricolorului, începând cu ora 16:00, și să-i înscrie pe cei mici pe lista care va fi întocmită în ziua respectivă.

De precizat că administrația publică locală a pregătit pentru această acțiune câteva mii de cadouri.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats