Connect with us

ACTUALITATE

Atenţie! Falşi veterinari umblă prin sate şi ridică porcii oamenilor!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: covasnamedia.ro)

Pesta porcină africană a creat un nou tip de răufăcători. Ne comunică autoritățile că, prin unele localități, au început să circule anumiți indivizi îmbrăcați în combinezoane albe, care fac pe veterinarii. Aceștia, cu mare stăpânire de sine, se opresc la porțile cetățenilor și le spun că au venit să le ia porcii pentru efectuarea unor teste medico-veterinare fiindcă a apărut în sat temutul virus al pestei porcine!

Cazuri de acest gen au fost semnalate în comuna Ciocăneşti, județul Dâmbovița. Reprezentanții DSVSA îi sfătuiesc pe oameni să fie atenți și să nu permită accesul în gospodărie persoanelor pe care nu le cunosc și care nu sunt însoțite de reprezentanții autorităților locale sau de medicul veterinar din comună.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

15 octombrie 2023: Târg de legume și fructe locale la Direcția Agricolă Dâmbovița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcția Agricolă Dâmbovița va organiza, duminică – 15 octombrie 2023, în curtea instituției (Bulevardul IC Brătianu, Nr. 23), o nouă ediție a târgului de legume și fructe de la producătorii locali pe care l-a inițiat anul trecut.

Participanții vor avea ocazia să achiziționeze delicii de toamnă, dar și diferite produse procesate, toate la prețuri mai bune ca cele din piață. Prin urmare, nu ratați evenimentul de la Direcția Agricolă!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunț achiziție serviciu de specialitate

Publicat

pe

De

SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr. 60, județul Dâmbovița, dorește achiziționarea unui serviciu autorizat de specialitate pentru efectuarea reviziei a 5 sisteme efracție tip Paradox cu detectori între 5 și 10 bucăți / sistem și implementarea unui sistem complet cu 11 camere video în interiorul Parcului.

Ofertele se depun la sediul Parcului sau electronic, pe adresa de email: priboiuparcindustrial@yahoo.com. Termen depunere oferte: 15.10.2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite