Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Dâmboviţeancă, omorâtă în Capitală de un cetăţean sirian!

Publicat

pe

O dâmboviţeancă a fost omorâtă într-o vilă din cartierul bucureştean Militari, la sfârşitul săptămânii tecute. Pompierii sosiţi la faţa locului pentru a stinge incendiul care cuprinsese clădirea au dat peste trupul femeii de 44 de ani.

Corpul victimei prezenta mai multe leziuni, posibil comise cu violenţă, fapt care i-a determinat pe pompierii militari să solicite implicarea poliţiştilor criminalişti.

Iubitul celei găsite fără viaţă, un bărbat de 45 de ani, şi el din judeţul Dâmboviţa, a fost condus la audieri. Cei doi se pare că lucrau ca îngroijitori ai imobilului respectiv, unde îşi aveau sediul mai multe firme.

Aseară poliţiştii au reţinut un cetăţean sirian, fiind considerat primul suspect în cazul crimei din cartierul Militari. Bărbatul, de 32 de ani, a fost audiat pe parcursul mai multor ore. Poliţiştii caută în continuare probe pentru a afla circumstanţele care au condus la comiterea acestui omor.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

232 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate, săptămâna aceasta, 232 de posturi vacante.

Dintre acestea menţionăm: lăcătuș mecanic, instalator încălzire centrală termică și gaze, bucătar, mecanic auto, agent curățenie, cameristă hotel, confecționer articole textile, electrician constructor montator cabluri de medie și joasă tensiune, mașinist la mașini pentru terasamente, tehnician pentru sisteme de detecție, șofer, lucrător gestionar, agent securitate, încărcător – descărcător, vânzător, lucrător comercial, tâmplar universal, muncitor necalificat în metalurgie, dispecer centru alarmă, contabil, asistent de profilaxie stomatologică, tehnician energetician, economist, inginer autovehicule rutiere, ofițer operațiuni bancare, specialist în domeniul calității, inginer electrician, inginer mașini hidraulice, inginer sisteme securitate, agent vânzări, operator introducere validare date, secretară, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor și muncitor necalificat în construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul instituției – www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea locuri de muncă vacante.

Citește în continuare

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT