Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Un cimentruc s-a proptit într-o casă la Moţăieni, în judeţul Dâmboviţa!

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Nu de puţine ori, vedem cum cimentrucurile care fac naveta către Fabrica din Fieni aleargă nebuneşte pe şosele, în ciuda normelor de circulaţie care prevăd clar cu ce viteză trebuie să te deplasezi în localităţi sau în afara lor. Şoferul unui astfel de autovehicul greu, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat cu forţă într-o casă. Nelocuită, din fericie! S-a întâmplat, în această seară, în comuna Moţăieni, judeţul Dâmb oviţa.

Autocamionul s-a răsturnat, afectând un colţ al acoperişului imobilului şi un perete al cameei din faţă. Zona a fost asigurată de pompierii Detaşamentului Pucioasa. Conducătorul auto a fost transportat la spital cu multiple leziuni. Cimentrucul, în deplasarea necontrolată, a mai rupt un stâlp pentru susţinera reţelei electrice şi un branşament la conducta de gaze. În zonă, pe DN 71, se circulă cu dificultate, pe un singur sens de mers.

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Elevii târgovişteni au participat cu entuziasm la concursul dedicat Marii Uniri

Publicat

pe

Arhiepiscopia Târgoviştei i-a premiat, vineri – 16 noiembrie 2018, pe elevii care au participat la concursul eparhial „Contribuţia Bisericii Ortodoxe Române la înfăptuirea Marii Uniri de la 1918”, organizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar şi Asociaţia profesorilor de Religie – Filiala Dâmboviţa.

Competiţia s-a adresat elevilor din şcolile şi liceele din Târgovişte, de la clasa a VII-a până la clasa a XII-a. Au fost acordate diplome şi premii în bani, cărţi şi obiecte religioase celor care s-au clasat pe locurile I, II şi III la fiecare din cele trei niveluri de evaluare, dar şi celorlalţi 215 participanţi.

În 2016, Arhiepiscopia Târgoviştei a organizat concursul şcolar „Ieromonahul Macarie şi excelenţa tipografică de la Târgovişte în secolele XVI-XVIII”, pentru ca în 2017 să fie aleasă tema „Diaconul Coresi, voievod al limbii române şi promotor al unităţii naţionale”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

„Curtea Domnească” din Târgovişte a dus ia românească la Târgul de Carte Gaudeamus

Publicat

pe

Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” Târgovişte participă la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură, cu expoziţia etonografică „Ia românească – unitate şi continuitate”.

Vizitatorii au ocazia să admire ii din toate regiunile ţării, un interior tradițional din zona Munteniei și costume populare muntenești. Copiii au participat la ateliere educaționale, în cadrul cărora au confecționat semne de carte cu motive tradiționale și păpuși tradiționale din lână.

Totodată, echipa Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte a promovat obiectivele turistice din judeţ, oferind pliante de promovare tuturor celor care au trecut pragul Târgului Internaţional Gaudeamus.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!