Connect with us

Dâmboviţa

Un cimentruc s-a proptit într-o casă la Moţăieni, în judeţul Dâmboviţa!

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Nu de puţine ori, vedem cum cimentrucurile care fac naveta către Fabrica din Fieni aleargă nebuneşte pe şosele, în ciuda normelor de circulaţie care prevăd clar cu ce viteză trebuie să te deplasezi în localităţi sau în afara lor. Şoferul unui astfel de autovehicul greu, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat cu forţă într-o casă. Nelocuită, din fericie! S-a întâmplat, în această seară, în comuna Moţăieni, judeţul Dâmb oviţa.

Autocamionul s-a răsturnat, afectând un colţ al acoperişului imobilului şi un perete al cameei din faţă. Zona a fost asigurată de pompierii Detaşamentului Pucioasa. Conducătorul auto a fost transportat la spital cu multiple leziuni. Cimentrucul, în deplasarea necontrolată, a mai rupt un stâlp pentru susţinera reţelei electrice şi un branşament la conducta de gaze. În zonă, pe DN 71, se circulă cu dificultate, pe un singur sens de mers.

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Inaugurări importante la Pucioasa, vineri – 9 decembrie 2022

Publicat

pe

Primăria Pucioasa inaugurează, vineri – 9 decembrie 2022, două obiective de investiții, proiecte implementate cu fonduri guvernamentale nerambursabile. Este vorba despre Piața Cartaxo și Colegiul Național „Nicolae Titulescu”.

„Începând cu ora 10:00, va avea loc deschiderea Pieței Cartaxo”. Aceasta a fost reabilitată, modernizată și extinsă printr-un proiect cu finanțare de la Compania Națională de Investiții, prin Programul național de construcții de interes public sau social”.

De la ora 12:00, Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” își redeschide larg porțile, cu ocazia inaugurării clădirii recent reabilitată și modernizată cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Pucioasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Cornești, județul Dâmbovița”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats