Connect with us

POLITIC

USR caută delegaţi în secţiile de votare pentru referendumul din 6-7 octombrie!

Publicat

pe

La referendumul din 6-7 octombrie 2018, când românii trebuie să se exprime cu privire la redefinirea familiei în Constituţie, prezenţa la vot nu va fi monitorizată informatic – informează Uniunea Salvaţi România, care te cheamă să te implici ca delegat USR în secţiile de votare.

Atenţie!
– Delegații nu trebuie să fie neapărat membri de partid
– Activitatea în secția de votare se remunerează de către stat cu aproximativ 250 de lei net;
– Înainte de votare, delegații amenajează secția de votare, verifică materialele (buletinele de vot, listele electorale, cabinele de vot, ștampilele, rechizitele) și sigilează sala;
– În zilele de votare, sâmbătă 6 octombrie și duminică 7 octombrie, delegații verifică actele de identitate, pun alegătorii să semneze pe listele electorale, înmânează ștampila și buletinele de vot;
– Programul de vot va fi de la ora 7 la ora 21 în fiecare dintre cele două zile;
– Aceeași persoană trebuie să participe ca delegat în ambele zile de votare;
– După încheierea votării, delegații numără voturile și întocmesc procesele-verbale de constatare a rezultatelor votării;
– Toți delegații vor primi în timp util un ghid detaliat și, de asemenea, USR va organiza și traininguri video.

În judeţul Dâmboviţa, opțiunea de a fi delegat al USR într-o secţie de votare o puteți exprima printr-un simplu sms transmis la nr. de telefon 0725.109.728 (Vă rugăm numai între orele 10:00-21:00). Ulterior acestui sms, veţi fi sunaţi pentru fixarea înscrierii dumneavoastră.

Exemplu de sms: „Sunt Popescu Ghe. Vasile din Mun. Moreni, aş dori să fiu delegat din partea USR într-o secție de votare din Mun. Moreni (sau din com. BRĂNEȘTI), jud. Dâmbovița”.

De asemenea, cetăţenii care vor să fie delegați din partea USR, spune deputatul Dumitru Lupescu – preşedintele USR Dâmboviţa, se pot adresa oricărui membru USR cunoscut sau la sediul filialelor USR Târgoviște (bd. Independenței bloc 3A parter ap 1, zona „Caraiman”) și USR Moreni (telefon – 0732.688.208).

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Marcel Ciolacu, PSD: Biserica este și rămâne un important sprijin pentru poporul român!

Publicat

pe

Liderul PSD Marcel Ciolacu a participat, joi – 11 august 2022, alături de miniștrii Petre Daea, Alexandru Rafila și Lucian Romașcanu, de președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan și de primarul Cristian Daniel Stan, la Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon desfășurată la Târgoviște. Despre acest eveniment creștin-ortodox Marcel Ciolacu a scris câteva cuvinte de suflet pe pagina sa de Facebook.

„Am avut onoarea de a participa la marea sărbătoare a Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolit al Țării Românești, primul sfânt canonizat pe pământ românesc. Sfânta Liturghie Solemnă, condusă de Înaltpreasfinția Sa Părintele Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, a reunit mii de credincioși, demonstrând încă o dată că, în momente de grea încercare pentru societate, Biserica este și rămâne un important sprijin pentru poporul român. Le mulțumesc tuturor dâmbovițenilor, înalților prelați și în special Înaltpreasfinției Sale Părintele Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, primarului municipiul Târgoviște – Daniel Cristian Stan, precum și colegului meu Corneliu Stefan pentru momentele unice la care am participat”, a fost mesajul postat de președintele Marcel Ciolacu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

POLITIC

Liviu Dragnea, atac la ministrul Agriculturii – Petre Daea. Este o mare dezamăgire!

Publicat

pe

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, invitat în studioul podcast al DC News, a lansat un atac dur la adresa actualului ministru al Agriculturii, Petre Daea. Nu se cunosc încă motivațiile care l-au determinat pe Dragnea să îl bombardeze pe Petre Daea. Probabil, ca și alți lideri aruncați din barcă la un moment dat, Dragnea nu s-a împăcat cu trădarea, care, de fapt, în politică nu există. Vorbim doar despre o reorientate a participanților la jocul politic, ce se întâmplă din totdeauna. E ca un perpetuum mobile. Rareori primează loialitatea în politică. Replierea se face fără sentimente.

A spus Liviu Dragnea că ministrul Daea reîntors în fruntea Agriculturii după ce Adrian Chesnoiu a fost agățat de procurorii DNA și forțat să demisioneze, reprezintă o mare dezamăgire pentru el, invocând chiar faptul că există voci care spun că Daea l-ar fi turnat pe Chesnoiu la DNA pentru a-i lua locul.

”Pentru mine, Daea este o mare dezamăgire! Face totul doar de impresie! Știți cui trebuie să spuneți? Celor care bagă în pământ și se chinuie, celor care nu trăiesc nici cu un zâmbet al lui Daea, nici cu o vorbă meșteșugită a lui Daea nu se trăiește. Oamenii ăștia se chinuie”, a spus Liviu Dragnea la DC News.

Și uite așa, din vorbă în vorbă, din mărturisire în mărturisire, cu siguranță pe fondul unei răzbunări, al unei neliniști proprii, Dragnea ajunge la lucruri mai complicate. A dat de înțeles că Adrian Chesnoiu ar fi fost înlăturat din funcția de ministru al Agriculturii pentru a fi, de fapt, sabotat Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

„Am vorbit cu el înainte să vină ministru și ce faci: stai un an, doi pe acolo și nu faci nimic. Sunt vorbe prin piață că Daea l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul. Chesnoiu era un băiat foarte interesant. Ciolacu a început să fie foarte supărat pentru că Stănescu se dezvoltase foarte mult pe agricultură. Ciolacu era supărat pentru că lua măsuri Chesnoiu care îl ajutau pe Paul Stănescu. L-au distrus pe Chesnoiu pentru a-i tăia aripile lui Stănescu”, a mai mărturisit Liviu Dragnea.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT