Connect with us

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: Referendumul, o cale democratică spre normalitate!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmboviţa Carmen Holban a pledat, în cadrul unei conferinţe de presă, pentru referendumul privind redefinirea familiei, care va fi organizat în zilele de sâmbătă şi duminică, 6 şi 7 octombrie 2018.

A spus demnitara că, în această perioadă, există destule voci care vor să ducă spre domeniul derizoriului această iniţiativă democratică de modificare a Constituţiei semnată de 3 milioane de români şi care are rolul de a defini şi întări un concept al normalităţii.

„Propunerea de modificare este o iniţiativă cetăţenească. Se doreşte modificarea articolului 48 din Constituţia României care, în actuala formă, prevede că «familia se întemeiază pe căsătoria liberă între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor». După modificare prin referendum, acest articol ar urma să prevadă că «familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor».

Am văzut diferite luări de poziţie şi pe tema întrebării la care românii vor răspunde la referendum – «Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?». Din punctul meu de vedere, este o întrebare legitimă, la obiect. Orice alte luări de poziţie nu fac decât să abată discuţia de la referendum şi să introducă teme false în societatea românească”, a precizat Carmen Holban.

Consideră deputata că cei care se opun acestui demers constituţional şi care folosesc dublul discurs dictat de anumite interese vor avea o surpriză în zilele desfăşurării referendumului, când prezenţa la vot va fi una destul de mare, iar validarea acestuia se va realiza fără probleme.

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT