Connect with us

Dâmboviţa

Hoţi veniţi la furat de porumb, opriţi cu focuri de armă!

Publicat

pe

Mai mulți indivizi, din satul Iazu, judeţul Dâmboviţa, îmbarcați în căruțe şi înarmați cu topoare, au năvălit pe un câmp cultivat cu porumb de pe teritoriul comunei Butimanu. În momentul în care au fost surprinși la furat de doi paznici, intrușii au devenit amenințători, bă chiar l-au pălit cu toporul pe unul dintre ei.

De frică, bărbaţii l-au sunat pe stăpânul terenului, nimeni altul decât Gabriel Dragnea – primarul de la Butimanu. Acesta a venit val-vârtej în câmp, înarmat cu un pistol cu muniție neletală pentru care poseda permis de port arm. Tensiunea a crescut, indivizii l-au amenințat și pe edil, care a făcut uz de armă pentru a-i descuraja pe hoți.

Se pare că gloanțele trase de Gabriel Dragnea au lovit unul dintre cai. Animalele, speriate, au luat-o la fugă. Unul dintre cai a căzut într-un canal de irigații, fiind scos de acolo de pompierii de la Detașamentul din Răcari. Paznicul rănit a ajuns la un spital din Capitală.

Politia a reușit să prindă cinci dintre răufăcători. Alţi doi, cei care l-ar fi lovit pe paznic, au fugit, dar oamenii legii i-au identificat și sunt pe urmele lor.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT