Connect with us

Dâmboviţa

Hoţi veniţi la furat de porumb, opriţi cu focuri de armă!

Publicat

pe

Mai mulți indivizi, din satul Iazu, judeţul Dâmboviţa, îmbarcați în căruțe şi înarmați cu topoare, au năvălit pe un câmp cultivat cu porumb de pe teritoriul comunei Butimanu. În momentul în care au fost surprinși la furat de doi paznici, intrușii au devenit amenințători, bă chiar l-au pălit cu toporul pe unul dintre ei.

De frică, bărbaţii l-au sunat pe stăpânul terenului, nimeni altul decât Gabriel Dragnea – primarul de la Butimanu. Acesta a venit val-vârtej în câmp, înarmat cu un pistol cu muniție neletală pentru care poseda permis de port arm. Tensiunea a crescut, indivizii l-au amenințat și pe edil, care a făcut uz de armă pentru a-i descuraja pe hoți.

Se pare că gloanțele trase de Gabriel Dragnea au lovit unul dintre cai. Animalele, speriate, au luat-o la fugă. Unul dintre cai a căzut într-un canal de irigații, fiind scos de acolo de pompierii de la Detașamentul din Răcari. Paznicul rănit a ajuns la un spital din Capitală.

Politia a reușit să prindă cinci dintre răufăcători. Alţi doi, cei care l-ar fi lovit pe paznic, au fugit, dar oamenii legii i-au identificat și sunt pe urmele lor.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT