Connect with us

POLITIC

Cezar Preda, deputat PNL: Sunt creştin, nu cretin! PNL se ascunde sub o aşa-zisă opoziţie!

Publicat

pe

Niciodată în istoria sa post-revoluţionară, România nu a avut un guvern mai prost ca cel de acum – spune deputatul liberal Cezar Preda, iar PNL, în loc să arate, cu soluţii concrete, ce poate să facă pentru ţară, se duce într-o direcţie greşită, jucând „ping-pong cu Dragnea este de vină, Dragnea este un hoţ, Dragnea este un nenorocit…”.

Aseară, Cezar Preda şi alţi lideri liberali s-au exprimat împotriva politicii retrograde duse de conducerea PNL. În replică, aşa cum anticipam, preşedintele Ludovic Orban, în loc să analizeze semnalele din teritoriu şi să ia măsuri, a declarat că poziţiile colegilor săi repezintă „o ieşire ciudată”, care avantajează PSD.

Răspunsul deputatului Cezar Preda, la solicitarea RFI România, a fost pe măsura acestei abordări total greşite. „Eu sunt creştin, dar nu sunt cretin”!

„Eu nu am fost niciodată un om care să facă prozelitism în ceea ce priveşte ideile mele. Eu am fost întotdeauna un om care, când am avut ceva de spus, am spus. Eu nu mai candidez. Nu mai am obiective politice. Eu nu mi-am trădat niciodată partidul. Eu nu am fost nici USL-ist, nici pe lângă ei.

Conducerea PNL trebuie să înţeleagă că, dacă am spus acest lucru, înseamnă că simt acest lucru. Înseamnă că au luat-o într-o direcţie greşită, dar nu din cauza referendumului. Acesta este ultima aventură. Prima a fost acea incredibilă plângere penală a unui şef de partid asupra unui prim-ministru. Aşa ceva nu se face. Când l-am întrebat, mi-a spus că s-a consultat cu nişte prieteni. Pe urmă, a pus partidul să voteze. Apoi, de fiecare dată, noi facem plângere penală parlamentarilor, când avem atâtea posibilităţi, pe regulamentul Camerei sau Senatului, să acţionăm.

Noi ne-am concentrat să facem tot felul de atacuri la Curtea Constituţională, şi când aveam şi când nu aveam dreptul. Faptul că ne ascundem sub o aşa-zisă opoziţie, pe mine nu m-a convins. Dacă poate Ludovic Orban să se schimbe, bine. Dacă nu, rezultatele vor fi catastrofale la primăvară”, a declarat Cezar Preda – deputat PNL de Dâmboviţa pentru rfi.ro.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

PERPLEX. Ludovic Orban și-a adus aminte de zăcământul de la Caragele!?

Publicat

pe

S-a trezit Ludovic Orban! Nu din somn, ci din letargia care pare să fi cuprins cel puțin jumătate din clasa politică românească. Cel care a fost premierul României și a pornit așa-zisa liberalizare a pieței la energia electrică și la gaze naturale face acum pe viteazul și spune că România poate să iasă din această situație profitând de resursele interne de gaze naturale. Și dă înainte fostul premier, care ne mințea pe față, spunându-ne atunci, în pragul liberalizării, că această măsură va echilibra piața și va duce la scăderi de prețuri, cu zăcământul de gaze de la Caragele.

Alo, domnul Orban? Despre această resursă imensă tot vorbește deputatul Radu Popa de luni de zile. Nici nu începuse coșmarul prețurilor și social-democratul, care anticipase unde va duce negândita liberalizare a lui Orban și Virgil Popescu, făcea apel la guvernanți, îndemnându-i să treacă la exploatarea zăcământului de la Caragele și a celui din platforma Mării Negre. V-a durut în cot atunci! Iar acum, ieși mata, domnule Orban, și dai înainte cu ceea ce au propus alții pe care la vremea respectivă nu îi băgați în seamă. Cum se cheamă acest mod de a face politică? Mie îmi este rușine să o spun.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

POLITIC

PERPLEX. Cîțu, străin și rece!

Publicat

pe

Ultima declarație a liderului PNL Florin Cîțu m-a luat de cap. Ne-a arătat, de fapt, cât de periculos este acest politician. Rigid, necomunicativ, rece, fără nicio conexiune cu poporul, cu cetățeanul. O vede doar pe a lui. Dacă i s-a pus un cuțit în mână, crede că rolul lui este doar acela de a tăia. În carne vie!

În timp ce o sumedenie de reprezentanți ai clasei politice românești caută soluții pentru a ieși din acest impas generat de explozia fără de precedent a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, Florin Cîțu pune sare pe rană. Parcă îi face o plăcere deosebită să fie pe invers.

A spus Cîțu, vrând să turtească sfaturile unor colegi către populație, de a nu plăti facturile enorme pe care le primesc, că nu avem ce face. Că românul trebuie să plătească consumul la curentul electric și la gaze așa cum îi vine. Să nu se mai ambaleze degeaba. Atenție! Chestia asta o spune președintele Senatului României. Al doilea om în statul român. Cel care ar trebui să fie printre primii care să caute soluții de rezolvare a acestei terori economice la care este supus românul.

Florin Cîțu demonstrează că nu are treabă cu poporul. Parcă se afla și domnia sa în Guvernul care a dat drumul din lanț liberalizării sălbatice a energiei electrice și gazelor naturale?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT