Connect with us

POLITIC

Cezar Preda, deputat PNL: Sunt creştin, nu cretin! PNL se ascunde sub o aşa-zisă opoziţie!

Publicat

pe

Niciodată în istoria sa post-revoluţionară, România nu a avut un guvern mai prost ca cel de acum – spune deputatul liberal Cezar Preda, iar PNL, în loc să arate, cu soluţii concrete, ce poate să facă pentru ţară, se duce într-o direcţie greşită, jucând „ping-pong cu Dragnea este de vină, Dragnea este un hoţ, Dragnea este un nenorocit…”.

Aseară, Cezar Preda şi alţi lideri liberali s-au exprimat împotriva politicii retrograde duse de conducerea PNL. În replică, aşa cum anticipam, preşedintele Ludovic Orban, în loc să analizeze semnalele din teritoriu şi să ia măsuri, a declarat că poziţiile colegilor săi repezintă „o ieşire ciudată”, care avantajează PSD.

Răspunsul deputatului Cezar Preda, la solicitarea RFI România, a fost pe măsura acestei abordări total greşite. „Eu sunt creştin, dar nu sunt cretin”!

„Eu nu am fost niciodată un om care să facă prozelitism în ceea ce priveşte ideile mele. Eu am fost întotdeauna un om care, când am avut ceva de spus, am spus. Eu nu mai candidez. Nu mai am obiective politice. Eu nu mi-am trădat niciodată partidul. Eu nu am fost nici USL-ist, nici pe lângă ei.

Conducerea PNL trebuie să înţeleagă că, dacă am spus acest lucru, înseamnă că simt acest lucru. Înseamnă că au luat-o într-o direcţie greşită, dar nu din cauza referendumului. Acesta este ultima aventură. Prima a fost acea incredibilă plângere penală a unui şef de partid asupra unui prim-ministru. Aşa ceva nu se face. Când l-am întrebat, mi-a spus că s-a consultat cu nişte prieteni. Pe urmă, a pus partidul să voteze. Apoi, de fiecare dată, noi facem plângere penală parlamentarilor, când avem atâtea posibilităţi, pe regulamentul Camerei sau Senatului, să acţionăm.

Noi ne-am concentrat să facem tot felul de atacuri la Curtea Constituţională, şi când aveam şi când nu aveam dreptul. Faptul că ne ascundem sub o aşa-zisă opoziţie, pe mine nu m-a convins. Dacă poate Ludovic Orban să se schimbe, bine. Dacă nu, rezultatele vor fi catastrofale la primăvară”, a declarat Cezar Preda – deputat PNL de Dâmboviţa pentru rfi.ro.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Virgil Guran nu este interesat să candideze pentru șefia CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Pe anumite canale a circulat informația că senatorul Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, ar candida la alegerile locale din 2024 pentru funcția de președinte Consiliului Județean. Guran a precizat că nu are de gând să se arunce într-o astfel de bătălie. A spus că își face bine treaba, pentru partid și pentru județ, acolo, la București.

„O să căutăm variante în județ. Oameni care să obțină un rezultat bun”, a spus Guran.

Senatorul a mai mărturisit că, din punctul său de vedere, un președinte de Consiliu Județean nu are mai multă putere decât un parlamentar. Poate să fie tare în județ, dar „acolo, la București, le rezolvi mult mai repede dacă ești tot timpul lângă Guvern, lângă miniștri, dacă ai o anumită deschidere. Dacă mai ai și o funcție în Parlament, ajuți mai mult județul”, a mai adăugat liderul PNL Dâmbovița – Virgil Guran.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT