Conectați-vă cu noi

POLITIC

Cezar Preda, deputat PNL: Sunt creştin, nu cretin! PNL se ascunde sub o aşa-zisă opoziţie!

Publicat

pe

Niciodată în istoria sa post-revoluţionară, România nu a avut un guvern mai prost ca cel de acum – spune deputatul liberal Cezar Preda, iar PNL, în loc să arate, cu soluţii concrete, ce poate să facă pentru ţară, se duce într-o direcţie greşită, jucând „ping-pong cu Dragnea este de vină, Dragnea este un hoţ, Dragnea este un nenorocit…”.

Aseară, Cezar Preda şi alţi lideri liberali s-au exprimat împotriva politicii retrograde duse de conducerea PNL. În replică, aşa cum anticipam, preşedintele Ludovic Orban, în loc să analizeze semnalele din teritoriu şi să ia măsuri, a declarat că poziţiile colegilor săi repezintă „o ieşire ciudată”, care avantajează PSD.

Răspunsul deputatului Cezar Preda, la solicitarea RFI România, a fost pe măsura acestei abordări total greşite. „Eu sunt creştin, dar nu sunt cretin”!

„Eu nu am fost niciodată un om care să facă prozelitism în ceea ce priveşte ideile mele. Eu am fost întotdeauna un om care, când am avut ceva de spus, am spus. Eu nu mai candidez. Nu mai am obiective politice. Eu nu mi-am trădat niciodată partidul. Eu nu am fost nici USL-ist, nici pe lângă ei.

Conducerea PNL trebuie să înţeleagă că, dacă am spus acest lucru, înseamnă că simt acest lucru. Înseamnă că au luat-o într-o direcţie greşită, dar nu din cauza referendumului. Acesta este ultima aventură. Prima a fost acea incredibilă plângere penală a unui şef de partid asupra unui prim-ministru. Aşa ceva nu se face. Când l-am întrebat, mi-a spus că s-a consultat cu nişte prieteni. Pe urmă, a pus partidul să voteze. Apoi, de fiecare dată, noi facem plângere penală parlamentarilor, când avem atâtea posibilităţi, pe regulamentul Camerei sau Senatului, să acţionăm.

Noi ne-am concentrat să facem tot felul de atacuri la Curtea Constituţională, şi când aveam şi când nu aveam dreptul. Faptul că ne ascundem sub o aşa-zisă opoziţie, pe mine nu m-a convins. Dacă poate Ludovic Orban să se schimbe, bine. Dacă nu, rezultatele vor fi catastrofale la primăvară”, a declarat Cezar Preda – deputat PNL de Dâmboviţa pentru rfi.ro.

Dâmboviţa

Primarul de la Voineşti propune o alianţă între PSD Dâmboviţa şi PRO România

Publicat

pe

Primarul comunei Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu, unul dintre social-democraţii pur sânge din judeţul Dâmboviţa, după consumarea primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, nu este pe aceeaşi lungime de undă cu mulţi dintre colegii săi de partid. Consideră edilul de la Voineşti că sunt primari PSD care, din cauza rezultatelor bune obţinute, s-au culcat pe-o ureche şi nu văd pericolul de sub laurii pe care şi i-au instalat pe frunte.

Dănuţ Gabriel Sandu spune că, pentru cel de-al doilea tur de scrutin, conducerea PSD Dâmboviţa ar trebui să gândească la rece, politic, fără resemnări şi alte tare ce ţin de orgolii şi ambiţii la o soluţie viabilă pentru câştigarea alegerilor. Primarul de la Voineşti le propune colegilor săi o alianţă cu PRO România pentru al doilea tur de scrutin şi o negociere rapidă cu liderii acestei formaţiuni politice.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Lider PNL: Preşedintele Iohannis a sosit la Târgovişte ca un om simplu, nu a blocat oraşul!

Publicat

pe

Liderul PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, şi-a arătat, astăzi – 8 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, satisfacţia pentru reuşita vizitei preşedintelui României, Klaus Iohannis, la Târgovişte, considerând-o un eveniment în premieră pentru politica dâmboviţeană.

„Este pentru prima dată când un preşedinte în funcţie vine în vizită la Târgovişte, la un miting electoral organizat de PNL. Este un semnal puternic dat pentru târgovişteni şi dâmboviţeni de către şeful statului şi de către primul ministru Ludovic Orban. Klaus Iohannis a venit însoţit de un număr limitat de oameni.

Nu a blocat oraşul, nu am avut nevoie de parole ca să ne putem mişca prin oraş, aşa cum ne-a obişnuit PSD atunci când le-au venit şefii la Târgovişte. Preşedintele ţării a sosit ca un om simplu, a parcat maşina la 100 de metri de Casa de Cultură a Sindicatelor, a mâncat la Târgovişte, s-a plimbat printre oameni”.

Aurelian Cotinescu a mulţumit liberalilor târgovişteni şi dâmboviţeni, precum şi cetăţenilor care au venit la acest eveniment fără a avea o implicare politică.

„Oamenii au fost entuziasmaţi de cele întâmplate, de discursul candidatului Klaus Iohannis, bazat pe proiectul o Românie normală, o Românie bunului simţ, o Românie educată. A fost un succes şi, pentru noi toţi, reprezintă un semnal că vremea schimbării a sosit”, a declarat liderul PNL Târgovişte.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web