Connect with us

ACTUALITATE

Arhiepiscopia Târgoviştei: Disputa cu CJ Dâmboviţa nu este una financiară, ci de moralitate!

Publicat

pe

Sursa foto: Arhiepiscopia Târgoviştei

Explicaţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, cu privire la diminuarea cu 200.000 de lei a fondurilor alocate bisericii anul acesta şi modul cum a decurs şedinţa de marţi, 16 octombrie, nu i-au mulţumit pe reprezentanţii Arhiepiscopiei Târgoviştei, care susţin că problema nu este una financiară, ci de moralitate. În comunicatul remis către mass-media se vorbeşte despre inducere în eroare, de două ori chiar, cu privire la prevederile bugetare.

CITEŞTE ŞI: Tensiune între Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi biserică pe seama alocărilor bugetare

Nu se pune problema că Arhiepiscopia nu ar înţelege dificultăţile financiare temporare ale Consiliului Judeţean, însă rămâne problema credibilităţii, deoarece „anexa referitoare la sprijinul financiar alocat cultelor religioase din județul nostru, aprobată în comisiile de specialitate și transmisă ulterior presei, a fost schimbată cu puțin timp înainte de începerea ședinței CJD. Nu putem să nu ne întrebăm de ce s-a întâmplat acest lucru și de ce domnul ing. Vasile Dinu, director general în cadrul CJD, nu a mai semnat anexa modificată, alături de doamna director executiv (Nota redacţiei: de la Direcţia Economică şi Buget), după ce prima oară o făcuse”, se arată în comunicatul Arhiepiscopiei Târgoviştei.

CITEŞTE ŞI: Funcţionarii publici greşesc şi preşedintele CJ Dâmboviţa trage ponoasele!

„Apreciem dorința conducerii Consiliului Județean Dâmbovița de a fi un partener constant al Arhiepiscopiei Târgoviștei, de a rămâne alături de Eparhia noastră în toate demersurile pe care le va iniția, precum și manifestarea considerației și a respectului față de nobila misiune pe care o desfășurăm în slujba cetățenilor dâmbovițeni, dar am dori ca aceste frumoase cuvinte să fie acoperite în realitate și de fidelitate față de promisiunile și angajamentele asumate, fără a se utiliza, în nici un fel, niciodată, inducerea în eroare, cu voie sau fără de voie”, precizează reprezentanţii bisericii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Inaugurări importante la Pucioasa, vineri – 9 decembrie 2022

Publicat

pe

Primăria Pucioasa inaugurează, vineri – 9 decembrie 2022, două obiective de investiții, proiecte implementate cu fonduri guvernamentale nerambursabile. Este vorba despre Piața Cartaxo și Colegiul Național „Nicolae Titulescu”.

„Începând cu ora 10:00, va avea loc deschiderea Pieței Cartaxo”. Aceasta a fost reabilitată, modernizată și extinsă printr-un proiect cu finanțare de la Compania Națională de Investiții, prin Programul național de construcții de interes public sau social”.

De la ora 12:00, Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” își redeschide larg porțile, cu ocazia inaugurării clădirii recent reabilitată și modernizată cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Pucioasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats