Connect with us

Dâmboviţa

Alegeri pe bune sau jocuri de culise la PNL Dâmboviţa?

Publicat

pe

Vineri – 19 octombrie 2018, Organizaţia PNL Dâmboviţa, aflată în ultimii 20 ani parcă sub un blestem, caută să-şi aleagă, din nou, un conducător. Ultimul care a domnit peste această filială doar un an de zile, apoi a decis, subit, să se retragă, deşi avea în spate votul poporului liberal, a fost Marius Caraveţeanu – primarul de la Răcari.

Acum, pentru şefia organizaţiei s-au înscris, potrivit surselor noastre, fiindcă oficial nu s-a comunicat nimic, patru pretendenţi: Tiberiu Gheorman – fost primar la Cândeşti şi preşedintele filialei locale a PNL, Ciprian Preduţ, prahoveanul Virgil Guran – fost deputat şi vicepreşedinte PNL la nivel naţional şi Bogdan Simion – şef al organizaţiei liberale de la Vulcana Pandele.

Cântărind la prima vedere lucrurile, ai spune că este vorba de un joc democratic adevărat. Dar, sursele noastre susţin că reprezentanţii Bucureştiului vin la şedinţa liberalilor dâmboviţeni chitiţi să-l înscăuneze pe Virgil Guran, pe care cetăţenii nu l-au văzut decât la televizor şi rareori prin judeţ.

Se pare că apariţia în această competiţie electorală internă a lui Bogdan Simion le cam dă planurile peste cap şi, probabil, Ludovic Orban va pune la cale o altă strategie. Sunt semnale că mulţi liberali din Dâmboviţa vor merge pe mâna lui Simion, neagreând ideea să dea, din nou, organizaţia unui om din afara judeţului şi care nu cunoaşte care este problematica locală.

Ba mai mult, sunt destui care văd în Simion un adevărat luptător anti Adrian Ţuţuianu, ceea ce liderii din trecut nu prea au fost sau doar au disimulat. De fapt, şi sloganul său, multiplicat pe reţelele de socializare în ultimele zile are un mesaj de acest gen. „Un dâmboviţean pentru preşedinţia PNL Dâmboviţa. Un dâmboviţean care are curajul să lupte cu PSD şi cu Adrian Ţuţuianu”.

Cert este că, din toată garnitura de candidaţi pentru funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa, Bogdan Simion este singurul care are habar de ceea ce se întâmplă în acest judeţ. Restul, doar teorie.

Concluzia ar fi că, dacă se alege drept, corect şi nu sunt imixtiuni, deturnări ale procesului de vot, negocieri în spatele uşilor, Simion are prima şansă. Scorul depinde mult şi de mesajul pe care o să-l prezinte în faţa celor 300 de delegaţi veniţi din toate colţurile judeţului.

Mulţi liberali din Dâmboviţa ar dori, în momentul de faţă, să fie conduşi de un războinic, nu de un lider de birou, care nu iese din grafice, fotografii şi citate despre spiritul înaintaşilor. Rămâne de văzut ce va decide distinsa adunare…

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Cornești, județul Dâmbovița”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats