Connect with us

Prahova

O femeie din Prahova s-a luptat cu ursul să-şi salveze viaţa!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: axanews.ro)

O femeie din satul Plaieţu, comuna Măneciu din județul Prahova, o așezare înconjurată de ape, a ajuns la Spitalul din Ploiești cu răni grave cauzate de un urs. Aceasta se afla cu vitele la păscut în apropierea gospodăriei, când a auzit un zgomot ca de pași în spatele ei. Când a întors capul, a văzut că se apropia un urs. Fiara s-a repezit la ea și așa a început lupta.

Soțul femeii, care repara un gard ceva mai departe, a auzit țipetele consoartei sale, a lăsat lucrul, a pus mâna pe un topor și a alergat într-un suflet la nevasta sa, peste care tăbărâse mamiferul. A țipat, l-a lovit cu toporul, moment în care ursul a lăsat femeia și s-a năpustit asupra lui. Deși rănită, aceasta și-a păstrat curajul, s-a ridicat, a luat toporul din iarbă și a pălit cu sete animalul.

Au fost alertate echipajele de salvare, care au ajuns la fața locului cu ajutorul unei bărci pneumatice.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Doi gropari s-au filmat pentru TikTok cu scheletul unei femei deshumate

Publicat

pe

Zilele acestea, a făcut furori pe TikTok un filmuleț, cu manele pe fundal, în care mai mulți bărbați arătau scheletul deshumat al unei femei înmormântate acum 16 ani în cimitirul din Ciorani, județul Prahova. Imaginile, evident, au ajuns și pe mâna care au demarat ancheta sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de morminte.

Cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei, unul de 47 de ani, celălalt de 61 de ani, au fost depistați și sunt efectuate cercetări în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun.

Se pare că protagoniștii filmului horror sunt gropari la cimitirul din Ciorani. În momentul filmării, în data de 7 februarie, se aflau în timpul programului de lucru, fiind solicitați de către o familie să sape o groapă pentru a înhuma un răposat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Prahova

O femeie din Prahova și-a lovit mătușa cu toporul în cap

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Violența în România a căpătat noi accente. Nu îți vine să crezi când auzi că agresivitatea care, de cele mai multe ori, conduce la omor și tentativă de omor a pătruns și în rândul femeilor. O astfel de faptă reprobabilă produsă pe fondul unui conflict încă nelimpezit de oamenii legii s-a consumat în comuna Filipeștii de Pădure, județul Prahova.

O femeie de 40 de ani ar fi lovit în cap cu un topor pe mătușa sa, de 64 de ani. Când au sosit la fața locului echipajele medicale și polițiștii, victima era căzută la pământ, în stare de inconștiență. Aceasta, aflată în comă profundă, prezentând o rană la nivelul craniului, a fost transportată de urgență la spital. Medicii au depus toate eforturile pentru a-i salva viața, dar îi dau puține șanse de supraviețuire.

Persoana care a comis fapta se afla în curte, în stare de șoc, nerealizând în acele momente gravitatea faptelor sale.

Elena, de 64 de ani, locuia singură în casa din Filipeștii de Pădure. Au spus vecinii că abia se externase din spital. Agresoarea, nepoata ei, de 40 de ani, venise sâmbătă, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, să o viziteze.

Nepoata, care, au spus câțiva localnici, ar fi fost crescută de mătușa lovită cu toporul, este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor calificat. Încadrarea poate fi schimbată în omor calificat dacă victima decedează.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT