Connect with us

Prahova

O femeie din Prahova s-a luptat cu ursul să-şi salveze viaţa!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: axanews.ro)

O femeie din satul Plaieţu, comuna Măneciu din județul Prahova, o așezare înconjurată de ape, a ajuns la Spitalul din Ploiești cu răni grave cauzate de un urs. Aceasta se afla cu vitele la păscut în apropierea gospodăriei, când a auzit un zgomot ca de pași în spatele ei. Când a întors capul, a văzut că se apropia un urs. Fiara s-a repezit la ea și așa a început lupta.

Soțul femeii, care repara un gard ceva mai departe, a auzit țipetele consoartei sale, a lăsat lucrul, a pus mâna pe un topor și a alergat într-un suflet la nevasta sa, peste care tăbărâse mamiferul. A țipat, l-a lovit cu toporul, moment în care ursul a lăsat femeia și s-a năpustit asupra lui. Deși rănită, aceasta și-a păstrat curajul, s-a ridicat, a luat toporul din iarbă și a pălit cu sete animalul.

Au fost alertate echipajele de salvare, care au ajuns la fața locului cu ajutorul unei bărci pneumatice.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Falși preoți din Ploiești păcăleau oamenii pe Facebook

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Polițiștii din orașul Turceni, județul Gorj, au efectuat, în această dimineață, trei percheziții în municipiul Ploiești, județul Prahova, la persoane bănuite de înșelăciune.

Cei în cauză s-au prezentat pe Facebook ca fiind preoți care pot rezolva diferite probleme, contra unor sume de bani. Prejudiciul a fost estimat la 80.000 de lei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Prahova

„Vânător de vampiri” o pornise curajos spre… Vârful Omu! L-au oprit salvamontiștii!

Publicat

pe

Intervenție mai puțin obișnuită pentru salvamontiști din Bușteni! Aceștia au trebuit să îl convingă, ba chiar să-l împiedice pe un turist cu un echipament ești din comun, dar în nici un caz unul adecvat pentru munte, să meargă spre Vârful Omu.

Cetățeanul, îmbrăcat într-o costumație de tip spectacol, ceva de genul „vânător de vampiri” era în zona Sfinxului și avea intenția să ajungă pe Vârful Omu. Norocul lui – salvamontiștii care i-au împiedicat ascensiunea! Pe o vreme ca asta, cu temperaturi cu mult sub zero grade, cu vânt puternic și cărări alunecoase, cine știe ce s-ar mai fi întâmplat! „Vânătorul de vampiri” a fost îndrumat spre telecabină.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats