Conectați-vă cu noi

Prahova

O femeie din Prahova s-a luptat cu ursul să-şi salveze viaţa!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: axanews.ro)

O femeie din satul Plaieţu, comuna Măneciu din județul Prahova, o așezare înconjurată de ape, a ajuns la Spitalul din Ploiești cu răni grave cauzate de un urs. Aceasta se afla cu vitele la păscut în apropierea gospodăriei, când a auzit un zgomot ca de pași în spatele ei. Când a întors capul, a văzut că se apropia un urs. Fiara s-a repezit la ea și așa a început lupta.

Soțul femeii, care repara un gard ceva mai departe, a auzit țipetele consoartei sale, a lăsat lucrul, a pus mâna pe un topor și a alergat într-un suflet la nevasta sa, peste care tăbărâse mamiferul. A țipat, l-a lovit cu toporul, moment în care ursul a lăsat femeia și s-a năpustit asupra lui. Deși rănită, aceasta și-a păstrat curajul, s-a ridicat, a luat toporul din iarbă și a pălit cu sete animalul.

Au fost alertate echipajele de salvare, care au ajuns la fața locului cu ajutorul unei bărci pneumatice.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Fetiță de 6 ani a căzut dintr-un telescaun în stațiunea Sinaia

Publicat

pe

O fetiță de 6 ani a căzut, astăzi – 26 februarie, dintr-un telescaun, de la aproximativ 4 metri înălțime, în stațiunea Sinaia, județul Prahova. Minora se afla în timpul antrenamentului de schi cu lotul Clubului Carpaţi Sinaia – potrivit DC News.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Fata a fost preluată de la Cota 1.400 cu un elicopter SMURD și transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Numire controversată la Penitenciarul Târgșor

Publicat

pe

de

Sursa foto: ph-online.ro

Un doctor stomatolog din Ploiești, condamnat să plătească daune materiale și morale într-un caz de malpraxis, a fost împuternicit medic șef al Penitenciarului Târgșor – potrivit PrisonInfo. Sentința, pronunțată de Judecătoria Ploiești în data de 10 decembrie 2020, nu este definitivă.

„Solicităm de urgență Ministerului Justiției, Adminitrației Naționale a Penitenciarelor și Avocatului Poporului anchete cu privire la cazul prezentat. Considerăm că sarcinile de serviciu trebuie să primeze intereselor personale, drepturile deținuților trebuie respectate”, este apelul lansat de PrisonInfo.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!