Connect with us

SOCIAL

Salariul minim ar putea creşte la 2.080 lei, de la 1 noiembrie 2018

Publicat

pe

Consiliul de Programare Economică a propus majorarea salariului minim brut pe ţară la 2.080 lei/lună, începând cu 1 noiembrie 2018. În cazul adoptării acestei măsuri, ar urma să se introducă şi un salariu minim, în sumă de 2.350 de lei, pentru persoanele cu studii superioare sau cele fără studii superioare care au vechime în muncă mai mare de 15 ani.

„Este o măsură populistă, nejustificată, care dă încă o lovitură mediului de afaceri după cele pe care le încasează de aproape doi ani de zile”, a declarat Cristian Pârvan – secretar general al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România.

Măsura este criticată şi de preşedintele Consiliului Naţional pentru Întreprinderi Private Mici şi Mijlocii din România, Florin Jianu.

„Niciodată salariul minim nu s-a mărit când mai sunt două luni din an. Asta ne arată că Guvernul nu mai are bani şi că, de fapt, transferul responsabilităţii şi al costurilor se face pe umerii mediului privat”.

Ialomiţa

Arestat pentru că își șantaja fosta iubită!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din București, a fost atestat preventiv pentru 30 de zile, întrucât, după ce a încheiat relația de amor cu o tânără din Slobozia, județul Ialomița, a început să o șantajeze cu distribuirea în spațiul public a unor fotografii compromițătoare cu această.

Până la urmă, fosta iubită l-a reclamat la Poliție. Se pare că bărbatul ar fi primit de la tânără, prin transfer bancar, sumă de 1.000 de lei. Acesta este acum cercetat pentru șantaj în formă continuată.

Citește în continuare

Argeș

Argeș: O mașină s-a aprins ca o torță, în timpul mersului!

Publicat

pe

Un autoturism a luat foc în mers, astăzi – 27 noiembrie, pe o stradă din Poienari de Muscel, județul Argeș. Cele două persoane din interior au reușit să se evacueze rapid, astfel că nu au suferit răni.

La sosirea pompierilor, mașina era cuprinsă în totalitate de flăcări. Potrivit ISU Argeș, incendiul a izbucnit ca urmare a scurgerilor de lichide combustibile pe suprafețele fierbinți ale motorului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT