Connect with us

Argeș

Eduxanima, amplu program de sterilizare gratuită a animalelor de companie din judeţul Argeş!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor, organizaţie condusă de Carmen Arsene, va lansa, joi – 25 octombrie 2018, în oraşul Topoloveni, un nou program de sterilizare gratuită a animalelor de companie din judeţul Argeş, iar vineri, Eduxanima va fi prezentat în faţa reprezentanţilor autorităţilor locale şi judeţene, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural.

În ce constă programul şi care sunt beneficiile derulării acestuia, atât pentru proprietarii animalelor de companie cât şi pentru comunităţile locale, sunt principalele teme care vor fi abordate în discuţiile cu primarii, şefii administraţiei judeţene şi reprezentanţii Guvernului în judeţul Argeş.

De asemenea, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural vor fi prezentate şi principalele rezultate ale Programului Educaţional Eduxanima, derulat, până în prezent, în școli, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Consiliul Județean Argeș.

La cele două evenimente, vor participa, ca invitaţi speciali: preşedintele PETA Germania (People for the Ethical Treatment of Animals – Oameni pentru Tratamentul Etic al Animalelor) şi alţi reprezentanţi ai acestei organizaţii pentru drepturile animalelor, cea mai mare din lume.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Percheziții la un traficant de minori din Lerești, Argeș

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, au efectuat, ieri – 10 mai 2022, împreună cu procurorii DIICOT, o percheziție în comuna Lerești, la domiciliul unui tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. În urma descinderilor, a fost ridicat un telefon mobil. Șase persoane au fost conduse la audieri.

Din cercetări a reieșit că, din septembrie 2021 și până în prezent, bărbatul, prin inducere în eroare cu false promisiuni de iubire, ar fi recrutat două minore pe care, ulterior, le-ar fi determinat să practice prostituția în folosul său.

În cursul zilei de astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru tânărul traficant de minore.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Lecții gratuite de dans în Parcul Lunca Argeșului din Pitești. Află ce urmează!

Publicat

pe

Duminică – 15 mai 2022, de la ora 11:00, piteștenii sunt invitați să participe la o nouă lecție gratuită de dans în Parcul Lunca Argeșului, pe platoul de lângă zona de picnic. Vor fi îndrumați, ca și în data de 8 mai, de către coregraful Alfred Schieb – anunță Primăria Pitești.

Toți cei prezenți au ocazia să învețe, pe ritmuri de bachata, pași de bază și figuri simple de dans. La întâlnire vor participa și reprezentanți ai școlilor de dans din Pitești: Total Dance, D’estiny Dance, Dance Team, Starfix, Aristocratique Dance, Latin Street Dance, Paso Adelante, Sweet Angels.

Practic, se fac repetiții pentru organizarea unui flashmob, în data de 22 mai 2022, cu ocazia Zilelor Piteștiului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT