Conectați-vă cu noi

Argeș

Eduxanima, amplu program de sterilizare gratuită a animalelor de companie din judeţul Argeş!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor, organizaţie condusă de Carmen Arsene, va lansa, joi – 25 octombrie 2018, în oraşul Topoloveni, un nou program de sterilizare gratuită a animalelor de companie din judeţul Argeş, iar vineri, Eduxanima va fi prezentat în faţa reprezentanţilor autorităţilor locale şi judeţene, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural.

În ce constă programul şi care sunt beneficiile derulării acestuia, atât pentru proprietarii animalelor de companie cât şi pentru comunităţile locale, sunt principalele teme care vor fi abordate în discuţiile cu primarii, şefii administraţiei judeţene şi reprezentanţii Guvernului în judeţul Argeş.

De asemenea, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural vor fi prezentate şi principalele rezultate ale Programului Educaţional Eduxanima, derulat, până în prezent, în școli, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Consiliul Județean Argeș.

La cele două evenimente, vor participa, ca invitaţi speciali: preşedintele PETA Germania (People for the Ethical Treatment of Animals – Oameni pentru Tratamentul Etic al Animalelor) şi alţi reprezentanţi ai acestei organizaţii pentru drepturile animalelor, cea mai mare din lume.

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT