Connect with us

Argeș

Eduxanima, amplu program de sterilizare gratuită a animalelor de companie din judeţul Argeş!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor, organizaţie condusă de Carmen Arsene, va lansa, joi – 25 octombrie 2018, în oraşul Topoloveni, un nou program de sterilizare gratuită a animalelor de companie din judeţul Argeş, iar vineri, Eduxanima va fi prezentat în faţa reprezentanţilor autorităţilor locale şi judeţene, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural.

În ce constă programul şi care sunt beneficiile derulării acestuia, atât pentru proprietarii animalelor de companie cât şi pentru comunităţile locale, sunt principalele teme care vor fi abordate în discuţiile cu primarii, şefii administraţiei judeţene şi reprezentanţii Guvernului în judeţul Argeş.

De asemenea, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural vor fi prezentate şi principalele rezultate ale Programului Educaţional Eduxanima, derulat, până în prezent, în școli, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Consiliul Județean Argeș.

La cele două evenimente, vor participa, ca invitaţi speciali: preşedintele PETA Germania (People for the Ethical Treatment of Animals – Oameni pentru Tratamentul Etic al Animalelor) şi alţi reprezentanţi ai acestei organizaţii pentru drepturile animalelor, cea mai mare din lume.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Cinci persoane rănite în urma unui accident rutier în județul Argeș

Publicat

pe

Accident de circulație, în această după-amiază, în satul Lăzărești, județul Argeș (comuna Schitu Golești). Cinci persoane cu vârste cuprinse între 22 și 57 de ani, o femeie și patru bărbați, au ajuns la spital cu diferite leziuni. Victimele se aflau în cele două autoturisme care au fost implicate în evenimentul rutier.

La fața locului au intervenit două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, unul SMURD și unul de pompieri, cel din urmă pentru a asigura măsurile specifice pentru prevenirea incendiilor, întrucât erau scurgeri de lichide combustibile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Doi jandarmi din Argeș, pe podium la Campionatul Național de Judo al MAI

Publicat

pe

Jandarmii argeșeni Daniel Marinescu și Marius Petre s-au clasat pe locul II la Campionatul Național de Judo al MAI, organizat la Călimănești.

Cei doi sportivi au concurat la categoria -100 kg, respectiv +100 kg, -35 ani, și nu sunt la prima performanță de acest fel, de-a lungul timpului adjudecându-și numeroase alte premii.

„Felicitări, băieți! Ne mândrim cu voi, cu aceste performanțe ale voastre, dar și cu activitatea profesională care se ridică la același nivel!”, este mesajul colegilor din cadrul Jandarmeriei Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats