Conectați-vă cu noi

Giurgiu

Caravana SMURD „Fii pregătit” ajunge în judeţul Giurgiu

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: fundatiapentrusmurd.ro)

La începutul lunii noiembrie, Caravana SMURD „Fii pregătit” va poposi în judeţul Giurgiu, în oraşul Mihăileşti (sâmbătă – 3 noiembrie) şi în municipiul Giurgiu (duminică – 4 noiembrie).

Reprezentanţii ISU aşteaptă să participe la activităţile gratuite de pregătire cât mai multe persoane care doresc să afle cum trebuie acţionat corect în situaţiile limită.

Caravana SMURD va fi amplasată, în intervalul orar 09:00-18:00, în fața Liceului Tehnologic „Tiu Dumitrescu” din Mihăileşti şi în fața Teatrului Valah din Giurgiu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Şi-a recuperat rucsacul pierdut, fiindcă l-a găsit un jandarm!

Publicat

pe

Foto: IJJ Giurgiu

O femeie din Giurgiu se poate considera norocoasă, după ce rucsacul pe care l-a pierdut pe o stradă din municipiu a fost găsit de un jandarm care se întorcea de la muncă.

Întrucât în zonă nu se afla nicio persoană la acea oră a serii, militarul a deschis rucsacul pentru a putea afla informaţii despre proprietar. În interior, a găsit două telefoane mobile, un portofel cu documente personale, carduri bancare și suma de 60 de lei.

Jandarmul s-a întors la serviciu, de unde a luat legătura cu proprietara genții. Aceasta s-a prezentat la sediul Jandarmeriei și le-a povestit jandarmilor că, având mai multe bagaje, a pus rucsacul pe mașină și a plecat uitându-l acolo.

Citește în continuare

Giurgiu

Cetăţeni turci, prinşi cu sute de produse contrafăcute la frontiera Giurgiu-Ruse!

Publicat

pe

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au confiscat, în ultimele 48 de ore, 823 de textile, încălțăminte și parfumuri susceptibile a fi contrafăcute. Proprietarii acestor bunuri erau trei cetăţeni turci, cu vârste între 30 şi 46 de ani, care au declarat că nu deţin documente de provenienţă, nu ştiau că sunt posibile falsuri şi că intenţionau să le comercializeze în România. dacă ar fi fost vândute ca produse de marcă, acestea ar fi valorat 105.300 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!