Connect with us

ANUNŢURI

Vrei sa devii jandarm? Începe o nouă sesiune de recrutare!

Publicat

pe

Foto: IJJ Argeş

Şcolile militare de învăţământ au disponibile 700 locuri pentru sesiunea de admitere ianuarie 2019 dintre care 350 locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” – Drăgăşani şi 350 locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi ,,Petru Rareş” – Fălticeni.

Tinerii care îşi doresc o carieră militară se pot înscrie începând cu 29 octombrie 2018 la una din cele două instituţii de profil din ţară.

Probele eliminatorii sunt vizita medicală, testarea psihologică şi probele de aptitudini fizice. Perioada în care se va efectua vizita medicală şi testul psihologic va fi stabilită după finalizarea perioadei de înscriere.

Este important ca participanţii la concurs să consulte periodic site-ul oficial al fiecărei instituţii de învăţământ, acolo unde vor fi afişate etapele de înscriere a candidaţilor, tematica, bibliografia şi planificarea probelor.

Pentru tinerii argeşeni care vor să urmeze o carieră militară, cererile de înscriere se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş până pe data 23 noiembrie 2018.

Totodată, menţionăm faptul că perioada de desfăşurare a concursului este 10 – 21 ianuarie 2019.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş din municipiul Piteşti, Aleea Negoiul nr. 2, Serviciul Resurse Umane 0248/211505, 0248/211502 interior 24531 / 24500.

Sursa: IJJ Argeş

ACTUALITATE

ISU Giurgiu angajează 10 servanți. Detalii aici!

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Luni – 22 noiembrie 2021, au început înscrierile pentru ocuparea unuia dintre cele 10 posturi vacante de soldat profesionist (servant) în cadrul ISU Giurgiu. Candidații trebuie să aibă carsta între 18 și 25 de ani și o pregătire fizică foarte bună.

Un alt criteriu important se referă la faptul că pe aceste locuri pot candida și persoane care au absolvit cel puțin învățământul general obligatoriu, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele interesate trebuie să transmită toate documentele necesare, exclusiv în format electronic la adresa de e-mail recrutare@isugiurgiu.ro, astfel:
– cererea de înscriere, completată olograf și lizibil, până la data de 27.11.2021, ora 16:00;
– celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare, în volum complet, până la data de 04.12.2021, ora 16:00.
– atașamentele nu trebuie să depășească 40 Mb.

După evaluarea dosarelor, candidații vor susține două probe eliminatorii pentru verificarea existenței unor fobii incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile posturilor, astfel:
– “urcarea pe scară” – pentru verificarea acrofobiei (frică extremă de înălțime);
– “deplasare în subsol întunecat” – pentru verificarea existenței claustrofobiei și acluofobiei (frica de a fi închis într-o cameră sau într-un spațiu mic / teamă patologică de întuneric sau de locuri întunecoase).

Candidații care vor depăși probele eliminatorii, vor participa la următoarea etapă – evaluarea performanței fizice, care constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Acesta poate fi urmărit accesând https://fb.watch/9sgkAKg2Le/.

Toate probele de concurs vor fi susținute la centrul de selecție constituit la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealu Spirii” București-Ilfov, din Calea 13 Septembrie nr.135, sector 5, București, conform unui grafic ce va fi afișat, în timp util, la avizierul inspectoratului și pe pagina de internet (www.isugiurgiu.ro).

Pentru informații referitoare la condițiile de ocupare a acestor posturi, accesați pagina www.isugiurgiu.ro, secțiunea “Carieră”.

Detalii:
http://www.isugiurgiu.ro/doc/Anunturi/ANUNT-%20organizare%20concurs%20pentru%20recrutarea%20in%20vederea%20angajarii%20in%20corpul%20soldatilor%20si%20gradatilor%20profesionisti..pdf

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Gura Șuții, anunț 2 solicitare aviz de mediu pentru sală de sport, bazin de înot și parc recreativ

Publicat

pe

de

Beneficiarul UAT COMUNA GURA ȘUȚII, având sediul social în comuna Gura Șuții, sat Gura Șuții, str. Principală, cod poștal 137245, Jud. Dâmbovița,CIF: 4402701, titular al programului (Plan Urbanistic Zonal): „ÎNTOCMIRE PUZ PENTRU REALIZARE OBIECTIVE DE INTERES LOCAL: SALĂ SPORT, BAZIN ÎNOT ȘI PARC RECREATIV ÎN COMUNA GURA ȘUȚII, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA” pe terenul situat în comuna Gura Șuții, sat Gura Șuții, str. Oborului, cod poștal 137245, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru planul / programul menționat si declanșarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului / programului poate fi consultată la sediul APM Dâmbovița, str. Calea Ialomiței, nr. 1, de luni până joi, între orele 09:00 – 11:00.

Observații / comentarii și sugestii se primesc în scris la sediul APM Dâmbovița, în termen de 15 zile de la data publicării anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT