Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Lucrări de modernizare la kilometrul zero al comunei Valea Mare

Publicat

pe

Cu toate problemele apărute din cauza birocraţiei excesive, schimbării regulilor în timpul jocului şi fondurilor insuficiente, Constantin Miu, primarul comunei Valea Mare, reuşeşte să meargă înainte cu proiectele de interes local.

Spre exemplu, edilul doreşte să schimbe imaginea centrului civic, lăsat prea multă vreme înecat în nepăsare. Pentru realizarea acestui obiectiv, a demarat, în asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, un proiect de reamenajare la standarde europene a zonei de la kilometrul zero al localităţii.

Valoarea investiţiei este de 6 miliarde de lei vechi. Lucrările au fost efectuate în procent de 40%. La finalizarea proiectului, perimetrul central al comunei va dispune, pe aproximativ 1.890 mp, de trotuare, iluminat, arbuşti ornamentali, spaţii verzi şi loc de promenadă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Centrul Cultural Flacăra Moreni

Publicat

pe

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Clubului Flacăra din municipiul Moreni, județul Dâmbovița, se derulează conform graficului aprobat – spune primarul Constantin Dinu, care este, de asemenea, mulțumit de calitatea lucrărilor. Investiția este implementată cu fonduri europene nerambursabile.

„Construcţia, cu destinaţie administrativă şi social-culturală, se va transforma în . Obiectivele specifice ale proiectului sunt: reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”, explică primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT