Connect with us

ACTUALITATE

Modalitatea prin care armele de airsoft influențează jocul în mediul real

Publicat

pe

Airsoftul este un sport și o modalitate de relaxare în același timp, iar prezența replicilor, care imită armele adevărate, îi conferă un plus de autenticitate, spre deosebire de alte tipuri de jocuri cu o tematică similară. De altfel, acest aspect particularizează jocul de airsoft, în comparație cu celelalte “replici” de pe piață și îi oferă multiple avantaje.

În materie de arme airsoft (pe http://www.airsoft.ro/Arme-pentru-airsoft-19 găsești o gamă variată de tipuri de arme, pentru toate categoriile de jucători) există posibilitatea de a-ți alege propria clasă de jucător.

Nu este un joc de tipul “jucăm la grămadă”, ci este organizat pe echipe, iar fiecare echipă are un lider, ale cărui strategii trebuie urmate de către fiecare membru. Astfel, terenul de joc se transformă total, fiind un joc care imită realitatea cu perfecțiune, numai că totul se desfășoară într-un mediu sigur pentru toți participanții.

Armele care îți oferă plusul ce face diferența între joc și realitate!

În momentul în care ai în mână o armă de airsoft, vei simți o cascadă de emoții și senzații; acestea se declanșează tocmai pentru că o astfel de armă este o imitație de clasa superioară și pentru că greutatea exactă a armei pe care o replică, forma, mecanismul de tragere și toate celelalte caracteristici, te fac să simți cât de reală este. Doar că nu poate avea rezultatele pe care o armă veritabilă le produce, iar acesta este un avantaj pentru cei care vor învăța să-și controleze modul de reacție.

Orice replică airsoft îi oferă jucătorului, care pătrunde pe terenul de joc, posibilitatea de a se pune într-o situație posibilă din realitate. Doar că acum totul se va desfășura într-un mediu sigur, dar, la nivel de strategie și de oponenți, acest joc va scoate tot ceea ce este mai bun din fiecare jucător. Pentru că, spre deosebire de alte jocuri outdoor, aici beneficiezi nu doar de o diversitate de arme, ci de o varietate de modele de arme care există în realitate.

În plus, există clase de jucători, care folosesc arme diferite, din categorii corespunzătoare, astfel va fi nevoie întotdeauna să identifici cele mai bune soluții pentru a te adapta terenului de joc, adversarilor și armelor acestora. Numai în acest mod vei reuși să performezi la un nivel mai ridicat și o să te poți manifesta la potențialul tău maxim. Îndrăznește să fii nu doar un jucător de airsoft mai bun, ci și o persoană mai bună, folosindu-te de avantajele oferite de jocul de airsoft! (P)

Sursa: Selmark Advertising

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Vizită de încurajare în Secția de Oncologie a Spitalului Județean din Târgoviște

Publicat

pe

Doamnele din conducerea OFSD Dâmbovița s-au aflat astăzi printre pacienții internați în Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, scopul vizitei fiind unul de încurajare, în contextul în care în data de 4 februarie se marchează Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului.

Este esențial de reținut faptul că vorbim despre o afecțiune care poate fi ținută sub control și chiar vindecată, dacă este depistată la timp! Sunt așadar esențiale în investigațiile preventive.

În acest context, reamintim că în județul Dâmbovița se implementează, în această perioadă, un proiect de screening gratuit pentru cancerul de col uterin, care are în România o incidență de peste 32,3 la suta de mii de femei, mult peste media în statele Uniunii Europene, de 12,8 la suta de mii de femei – spune deputata Carmen Holban, președinta OFSD Dâmbovița.

„Este o situație mai mult decât îngrijorătoare, care necesită un efort comun pentru scăderea cât mai rapidă a numărului de cazuri de cancer de acest tip. Programele de screening sunt mai mult decât importante, fapt dovedit de scăderea drastică a cazurilor de mortalitate prin cancer de col uterin.

Este îmbucurător și faptul că, prin intermediul Unității Mobile a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, peste 1.200 de dâmbovițence din 18 localități ale județului nostru au efectuat, în mod gratuit, testul Papanicolau și HPV.

Așadar, în perioada următoare, încurajez doamnele și domnișoarele din Dâmbovița să se îndrepte către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Orășenesc Găești și Spitalul Municipal Moreni – instituții medicale afiliate acestui program, implementat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului. Parteneri ai acestui proiect sunt: Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen FILIA, Fundația Renașterea și Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Peste 5.000 de euro la hectar, ajutor de stat pentru cultivatorii de tutun!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: publika.md)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a început procesul de autorizare la plată a ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectoarele vegetal şi zootehnic, pentru anul de cerere 2022. Plățile se efectuează în lei, la cursul valutar de 4,9490 lei pentru un euro, stabilit de Banca Centrală Europeană la data de 30 septembrie 2022.

În județul Dâmbovița, au aplicat pentru ANT 1 – culturi în teren arabil – 17.826 de fermieri, ANT 4 – tutun – 1 fermier, ANTZ 7 – sector lapte bovine – 336 fermieri, ANTZ 8 – sector carne bovine – 1.194 fermieri, ANTZ 9 – ovine / caprine – 361 fermieri, ne informează Centrul APIA.

Valoarea plafonului la nivel național este de 223.998.200 euro, se asigură de la bugetul de stat, prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, și a fost repartizată astfel:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats