Connect with us

ACTUALITATE

Modalitatea prin care armele de airsoft influențează jocul în mediul real

Publicat

pe

Airsoftul este un sport și o modalitate de relaxare în același timp, iar prezența replicilor, care imită armele adevărate, îi conferă un plus de autenticitate, spre deosebire de alte tipuri de jocuri cu o tematică similară. De altfel, acest aspect particularizează jocul de airsoft, în comparație cu celelalte “replici” de pe piață și îi oferă multiple avantaje.

În materie de arme airsoft (pe http://www.airsoft.ro/Arme-pentru-airsoft-19 găsești o gamă variată de tipuri de arme, pentru toate categoriile de jucători) există posibilitatea de a-ți alege propria clasă de jucător.

Nu este un joc de tipul “jucăm la grămadă”, ci este organizat pe echipe, iar fiecare echipă are un lider, ale cărui strategii trebuie urmate de către fiecare membru. Astfel, terenul de joc se transformă total, fiind un joc care imită realitatea cu perfecțiune, numai că totul se desfășoară într-un mediu sigur pentru toți participanții.

Armele care îți oferă plusul ce face diferența între joc și realitate!

În momentul în care ai în mână o armă de airsoft, vei simți o cascadă de emoții și senzații; acestea se declanșează tocmai pentru că o astfel de armă este o imitație de clasa superioară și pentru că greutatea exactă a armei pe care o replică, forma, mecanismul de tragere și toate celelalte caracteristici, te fac să simți cât de reală este. Doar că nu poate avea rezultatele pe care o armă veritabilă le produce, iar acesta este un avantaj pentru cei care vor învăța să-și controleze modul de reacție.

Orice replică airsoft îi oferă jucătorului, care pătrunde pe terenul de joc, posibilitatea de a se pune într-o situație posibilă din realitate. Doar că acum totul se va desfășura într-un mediu sigur, dar, la nivel de strategie și de oponenți, acest joc va scoate tot ceea ce este mai bun din fiecare jucător. Pentru că, spre deosebire de alte jocuri outdoor, aici beneficiezi nu doar de o diversitate de arme, ci de o varietate de modele de arme care există în realitate.

În plus, există clase de jucători, care folosesc arme diferite, din categorii corespunzătoare, astfel va fi nevoie întotdeauna să identifici cele mai bune soluții pentru a te adapta terenului de joc, adversarilor și armelor acestora. Numai în acest mod vei reuși să performezi la un nivel mai ridicat și o să te poți manifesta la potențialul tău maxim. Îndrăznește să fii nu doar un jucător de airsoft mai bun, ci și o persoană mai bună, folosindu-te de avantajele oferite de jocul de airsoft! (P)

Sursa: Selmark Advertising

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite