Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Modalitatea prin care armele de airsoft influențează jocul în mediul real

Publicat

pe

Airsoftul este un sport și o modalitate de relaxare în același timp, iar prezența replicilor, care imită armele adevărate, îi conferă un plus de autenticitate, spre deosebire de alte tipuri de jocuri cu o tematică similară. De altfel, acest aspect particularizează jocul de airsoft, în comparație cu celelalte “replici” de pe piață și îi oferă multiple avantaje.

În materie de arme airsoft (pe http://www.airsoft.ro/Arme-pentru-airsoft-19 găsești o gamă variată de tipuri de arme, pentru toate categoriile de jucători) există posibilitatea de a-ți alege propria clasă de jucător.

Nu este un joc de tipul “jucăm la grămadă”, ci este organizat pe echipe, iar fiecare echipă are un lider, ale cărui strategii trebuie urmate de către fiecare membru. Astfel, terenul de joc se transformă total, fiind un joc care imită realitatea cu perfecțiune, numai că totul se desfășoară într-un mediu sigur pentru toți participanții.

Armele care îți oferă plusul ce face diferența între joc și realitate!

În momentul în care ai în mână o armă de airsoft, vei simți o cascadă de emoții și senzații; acestea se declanșează tocmai pentru că o astfel de armă este o imitație de clasa superioară și pentru că greutatea exactă a armei pe care o replică, forma, mecanismul de tragere și toate celelalte caracteristici, te fac să simți cât de reală este. Doar că nu poate avea rezultatele pe care o armă veritabilă le produce, iar acesta este un avantaj pentru cei care vor învăța să-și controleze modul de reacție.

Orice replică airsoft îi oferă jucătorului, care pătrunde pe terenul de joc, posibilitatea de a se pune într-o situație posibilă din realitate. Doar că acum totul se va desfășura într-un mediu sigur, dar, la nivel de strategie și de oponenți, acest joc va scoate tot ceea ce este mai bun din fiecare jucător. Pentru că, spre deosebire de alte jocuri outdoor, aici beneficiezi nu doar de o diversitate de arme, ci de o varietate de modele de arme care există în realitate.

În plus, există clase de jucători, care folosesc arme diferite, din categorii corespunzătoare, astfel va fi nevoie întotdeauna să identifici cele mai bune soluții pentru a te adapta terenului de joc, adversarilor și armelor acestora. Numai în acest mod vei reuși să performezi la un nivel mai ridicat și o să te poți manifesta la potențialul tău maxim. Îndrăznește să fii nu doar un jucător de airsoft mai bun, ci și o persoană mai bună, folosindu-te de avantajele oferite de jocul de airsoft! (P)

Sursa: Selmark Advertising

ACTUALITATE

Doi copii de 13 ani, dați dispăruți în județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

90 de polițiști jandarmi, pompieri și voluntari derulează activități de căutare a doi copii, în vârstă de 13 ani, din Gura Ocniței, județul Dâmbovița, care au plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit. Este folosit și un elicopter.

Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea celor doi sunt rugați să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PETRE MARIA are o înălțime de 1,50 m., 50 de kg., păr lung blond, ochi albaștri și era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac.

ȘTEFAN ROBERT DAMIAN are o înălțime de 1,50 m., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui și era îmbrăcat cu un pulover de culoare roșie.

Potrivit informațiilor noastre, fata a mai fost plecată de acasă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Certificatul verde Covid-19 va impune reguli clare și simple pentru a circula în Europa

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Scopul certificatului verde Covid-19 care se dorește a fi funcțional la nivelul Uniunii Europene începând cu data de 1 iulie este de a facilita circulația în contextul pandemiei de coronavirus, în baza unor reguli clare, simple și logice – a explicat, astăzi, eurodeputatul Rareș Bogdan, potrivit DC News.

„Sunt 12 milioane de cetățeni europeni care traverseză zilnic frontiera națională pentru a merge la muncă în țara vecină, deci ei nu trebuie să sufere, ei trebuie ajutați. Acesta este scopul, nu altul! Nu va fi un pașaport, să fie limpede! Vom fi extrem de atenți ca articolele 4, 7 și 8 din Carta Drepturilor Fundamentale din UE să nu fie încălcate!

Referitor la aplicabilitatea certificatelor: nordicii cer ca acestea să fie valabile doar în Spațiul Schengen, lucru cu care, firește, nu putem fi de acord, deoarece dorim să fie valabile în întreaga Uniune Europeană. Libertatea de circulație e un subiect extrem, extrem de sensibil! …Mai ales că poziția Comisarului și a CE este că persoanele care nu vor putea demonstra că au trecut prin boală, că au fost vaccinate sau au test PCR negativ vor sta acasă până când OMS va anunța că s-a încheiat pandemia, că se vor supune restricțiilor din țara unde vor să circule.

Atenție, vor fi acceptate doar cele 4 vaccinuri aprobate de UE, exclus vaccinul rusesc sau cel chinezesc! S-a mai discutat despre gratuitatea adeverințelor (digitale sau pe hârtie), fără discriminare”, a precizat Rareș Bogdan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT