Connect with us

ACTUALITATE

Deputat, filat dintr-o maşină a Poliţiei! „Este foarte periculos ceea ce se întâmplă”

Publicat

pe

Foto: https://opiniagiurgiu.ro

Jurnaliştii de la portalul de ştiri „Opinia giurgiuveanului” au intrat în posesia unei fotografii care demonstrează că suntem filaţi la greu, nu doar de serviciile specializate, ci şi de organele de ordine publică.

Din imagine, reise că autoturismul cu care circulă deputatul Alexandru Andrei, secretarul Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, a fost imortalizat, când era parcat în faţa Primăriei din Călugăreni, dintr-un vehicul aparţinând Ministerului de Interne.

“Nu sunt surprins decât de faptul că această fotografie este făcută dintr-o maşină a Poliţiei. De ce mi-a fost făcută poza? Este o întrebare la care ar trebui să răspundă conducerea IPJ Giurgiu sau cei de la MAI. Trăim vremuri tulburi, încă nu realizez care ar fi rolul unui astfel de filaj, însă consider că este foarte periculos ceea ce se întâmplă”, a declarat deputatul PSD Alexandru Andrei.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT