Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Actorii târgovişteni susţin cinci reprezentaţii în Coreea de Sud

Publicat

pe

Credit foto: Maria Ștefănescu

Echipa artistică și tehnică a spectacolului „Salonul nr. 6”, pus în scenă la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, întreprinde, împreună cu regizorul Dumitru Acriş, un turneu în Coreea de Sud, până în data de 11 noiembrie.

Actorii târgovişteni vor susţine cinci reprezentații în două importante festivaluri de teatru: a 9-a ediție DipFe (Daejeon International Play Festival) și a 3-a ediție a ST-BOMB (Seoul Theater Bomb – Festival Internațional de Teatru Experimental).

În data de 6 noiembrie, li se va alătura și managerul Teatrului Tony Bulandra, Mihai Constantin Ranin, care a fost invitat la Universitatea Kyonggi din Seul pentru a susține un seminar academic despre principiile care stau la baza teatrului est-european.

Pe pagina oficială a teatrului veţi putea urmări trasmisiuni live din Daejeon și Seul, ce vor fi realizate de interpretul medicului Andrei Efimovici din „Salonul nr. 6”, actorul Liviu Cheloiu.

Salonul nr. 6 după A. P. Cehov

Dramatizarea: Dumitru Acriș
Traducerea: Cristian Tătaru
Regia: Dumitru Acriș (Moscova)
Decor și costume: Liliya Khismatullina (Moscova)

Distribuţie:
Andrei Efimovici – Liviu Cheloiu
Hobotov – Mircea Silaghi
Asistenta – Lavinia Pele
Fecluska – Cristina Dumitra
Mihail Averianovici – Vlad Jipa
Nikita – Ionuț Achivoaie
Ivan Dmitrici – Bogdan Farcaș
Moiseika – Sebastian Bălășoiu
Un bolnav – Radu Câmpean
Alt bolnav – Ilie Ghergu
Alt bolnav – Ștefan Ștefănescu

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT