Connect with us

POLITIC

Fost ministru: Guvernul nu are bani pentru pensii şi salarii!

Publicat

pe

Sorin Câmpeanu, fost ministru al Educaţiei Naţionale, a declarat astăzi, 1 noiembrie 2018, la Găeşti, unde a fost inaugurat sediul organizaţiei locale Pro România, că există un risc foarte mare în ceea ce priveşte plata pensiilor şi salariilor, din moment ce bugetul pentru 2018 a fost construit pe o creştere economică de 5,5% şi, recent, a fost revizuită la 4%.

În atare situaţie, spune prim-vicepreşedintele Pro România, Guvernul va apela cel mai probabil la împrumuturi, interne sau externe, însă aceasta este o soluţie de moment, care ne va costa foarte mult. România a depăşit Grecia în ceea ce priveşte nivelul dobânzilor, afirmă Sorin Câmpeanu.

„Nu doresc să induc panica în rândul cetăţenilor, dar, mai departe, ce facem? Unde sunt soluţiile pe termen lung? nu văd viziune. Este iresponsabil să-i minţi pe oameni că nu sunt probleme. Pro România pledează pentru o abordare echilibrstă, onestă şi profesionistă. Este important să să fie găsite soluţii bune, care să fie aplicate pe termen lung”, a declarat Sorin Câmpeanu.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul primar de la Titu, Ilie Dinu, intră în lupta electorală din partea AUR

Publicat

pe

Candidat surprinză la alegerile locale în Titu! Ilie Dinu, fostul primar al orașului, va intra în competiție pentru ocuparea funcției de edil din partea AUR.

Astăzi – 11 aprilie 2024, Ilie Dinu a fost prezent la conferința de presă organizată de AUR Dâmbovița, pentru a-și face cunoscută candidatura.

Dinu care, cu ani în urmă, a reprezentat PDL-ul, nu a vorbit mult. Părea clar copleșit de emoție. A spus doar că vrea să revină în fruntea comunității, pentru a continua ceea ce a lăsat în 2012.

De precizat că Ilie Dinu, după ce a pierdut alegerile în fața actualului primar – Traian Niculae, s-a retras din viața publică și politică, dedicându-se afacerilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Așa ceva! A fost trimis să-și monteze cortul electoral în fața porții!

Publicat

pe

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Comișani, USR-istul Alexandru Chiriță, este clar un „ghimpe” în coasta actualului edil, Ion Bătrânu, pe care „nu-l slăbește din ochi” de luni bune, după cum reiese din postările video de pe Facebook.

Prin urmare, când s-a ivit ocazia, primarul nu a stat pe gânduri și a lovit la rândul său. L-a trimis pe Chiriță să-și monteze cortul pentru strângerea semnăturilor de susținere fix în fața gospodăriei. Sincer, edilul ar fi putut chiar mai bine de atât! Ar fi putut să-i trimită un contracandidat în fața porții, nu?

„Pentru că am solicitat montarea unui cort pentru strângerea de semnături într-o zonă centrală, administrația locală Comișani a considerat că mă ia la „mișto” și mi-a propus să îmi montez un astfel de cort în fața locuinței. Zis și făcut! Niciun tertip nu mă poate intimida. Mulțumesc, Daniel Blaga (nota redacției: deputat de Dâmbovița), pentru sustinere”, a scris candidatul Alexandru Chiriță pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite