Connect with us

Dâmboviţa

Este liniştea din PSD Dâmboviţa aducătoare de furtuni politice?

Publicat

pe

Era de aşteptat ca, după excluderea sa din PSD, Adrian Ţuţuianu să iasă la atac. Nu este genul de om care să suporte în tăcere o înfrângere, mai ales dacă are dovezi că la mijloc a fost vorba de făcături, de acţiuni concertate împotriva sa.

Primul personaj de la vârful partidului care cade în tirul demnitarului dâmboviţean este Codrin Ştefănescu. Ţuţuianu îl acuză de faptul că ar fi fost implicat în realizarea înregistrărilor cu tehnică de ultimă generaţie la şedinţa de la Găeşti.

Sunt voci care spun că, în perioada în care se ţineau întâlnirile cu membrii PSD, prin Dâmboviţa, ar fi mişunat mai mulţi oameni apropiaţi lui Codrin Ştefănescu.

Se pare că Dragnea nu se putea folosi doar de scrisoare puciştilor pe care bănuia că a redactat-o Ţuţuianu în acţiunea de eliminare a liderului dâmboviţean, avea nevoie şi de alte probe, de alte dovezi cu care să-l incrimineze dur.

Se ştia că la întâlnirile de partid, nu de puţine ori, Adrian Ţuţuianu era slobod la gură şi spunea lucrurilor pe nume, uneori folosind chiar şi termeni neadecvaţi discursului politic. Cei care l-au vânat, au urmărit exact acest lucru. Din câte se aude prin culisele politicii social-democrate, ar mai exista înregistrări de acest tip, unele, spun unii, şi mai dure.

Senatorul Adrian Ţuţuianu a promis că va ieşi cu declaraţii de forţă despre ceea ce s-a întâmplat în cadrul şedinţei CEX şi nu numai.

Au spus unii membri ai PSD Dâmboviţa că nu îl vor părăsi pe Ţuţuianu şi vor merge alături de el până în pânzele albe. Simple şabloane. Rovana Plumb va face tot ceea ce îi stă în putere să ţină organizaţia unită. Dragnea îi va elimina pe toţi cei care vor pactiza cu Adrian Ţuţuianu. O revoltă în filială nu va avea loc, aşa cum s-ar fi aşteptat mulţi.

Deocamdată în organizaţia PSD Dâmboviţa este acalmie. Mulţi nu şi-au revenit din şocul provocat de excluderea lui Adrian Ţuţuianu, alţii, care ştiau deznodământul, se pregătesc să se plieze în jurul preşedintelui interimar numit de Liviu Dragnea, şi anume ministrul Rovana Plumb.

Se mai aude că deja nume grele, care au stat departe de PSD fiindcă nu se puteau înţelege cu Ţuţuianu, îşi vor îndrepta atenţia spre acestă organizaţie care o va avea la cârmă, o vreme, pe Rovana Plumb. Se crează, în momentul de faţă, alte cercuri de imagine şi interese.

Adrian Ţuţuianu va ataca în justiţie decizia luată de colegii săi în şedinţa Comitetului Executiv al PSD de ieri. Se pare că fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa se va întâlni cu colegii din organizaţia Dâmboviţa pentru a se consulta cu privire la ceea ce este mai bine de făcut. Nu se ştie însă câţi vor răspunde chemării lui Adrian Ţuţuianu.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT