Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Este liniştea din PSD Dâmboviţa aducătoare de furtuni politice?

Publicat

pe

Era de aşteptat ca, după excluderea sa din PSD, Adrian Ţuţuianu să iasă la atac. Nu este genul de om care să suporte în tăcere o înfrângere, mai ales dacă are dovezi că la mijloc a fost vorba de făcături, de acţiuni concertate împotriva sa.

Primul personaj de la vârful partidului care cade în tirul demnitarului dâmboviţean este Codrin Ştefănescu. Ţuţuianu îl acuză de faptul că ar fi fost implicat în realizarea înregistrărilor cu tehnică de ultimă generaţie la şedinţa de la Găeşti.

Sunt voci care spun că, în perioada în care se ţineau întâlnirile cu membrii PSD, prin Dâmboviţa, ar fi mişunat mai mulţi oameni apropiaţi lui Codrin Ştefănescu.

Se pare că Dragnea nu se putea folosi doar de scrisoare puciştilor pe care bănuia că a redactat-o Ţuţuianu în acţiunea de eliminare a liderului dâmboviţean, avea nevoie şi de alte probe, de alte dovezi cu care să-l incrimineze dur.

Se ştia că la întâlnirile de partid, nu de puţine ori, Adrian Ţuţuianu era slobod la gură şi spunea lucrurilor pe nume, uneori folosind chiar şi termeni neadecvaţi discursului politic. Cei care l-au vânat, au urmărit exact acest lucru. Din câte se aude prin culisele politicii social-democrate, ar mai exista înregistrări de acest tip, unele, spun unii, şi mai dure.

Senatorul Adrian Ţuţuianu a promis că va ieşi cu declaraţii de forţă despre ceea ce s-a întâmplat în cadrul şedinţei CEX şi nu numai.

Au spus unii membri ai PSD Dâmboviţa că nu îl vor părăsi pe Ţuţuianu şi vor merge alături de el până în pânzele albe. Simple şabloane. Rovana Plumb va face tot ceea ce îi stă în putere să ţină organizaţia unită. Dragnea îi va elimina pe toţi cei care vor pactiza cu Adrian Ţuţuianu. O revoltă în filială nu va avea loc, aşa cum s-ar fi aşteptat mulţi.

Deocamdată în organizaţia PSD Dâmboviţa este acalmie. Mulţi nu şi-au revenit din şocul provocat de excluderea lui Adrian Ţuţuianu, alţii, care ştiau deznodământul, se pregătesc să se plieze în jurul preşedintelui interimar numit de Liviu Dragnea, şi anume ministrul Rovana Plumb.

Se mai aude că deja nume grele, care au stat departe de PSD fiindcă nu se puteau înţelege cu Ţuţuianu, îşi vor îndrepta atenţia spre acestă organizaţie care o va avea la cârmă, o vreme, pe Rovana Plumb. Se crează, în momentul de faţă, alte cercuri de imagine şi interese.

Adrian Ţuţuianu va ataca în justiţie decizia luată de colegii săi în şedinţa Comitetului Executiv al PSD de ieri. Se pare că fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa se va întâlni cu colegii din organizaţia Dâmboviţa pentru a se consulta cu privire la ceea ce este mai bine de făcut. Nu se ştie însă câţi vor răspunde chemării lui Adrian Ţuţuianu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT