Connect with us

ACTUALITATE

Ziua Veteranilor, celebrată la Centrul de recuperare Mănăstirea Dealu

Publicat

pe

Foto: Facebook / Adrian Ţuţuianu

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, despre care se zvoneşte că va fi remaniat, nemaifiindu-i pe plac lui Liviu Dragnea, a fost ieri prezent la manifestarea organizată la Mănăstirea Dealu, acolo unde va fi deschis un centru de recuparare şi refacere pentru militarii veterani întorşi de pe teatrele de operaţii.

Înaltul oaspete a fost întâmpinat de Marius Apostol – preşedintele Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi şi de Constantin Maricescu – primarul comunei Aninoasa. Alături s-au mai aflat: Alexandru Oprea – fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi Radu Popa – fost deputat PSD de Dâmboviţa, ambii reprezentanţi de bază ai Rovanei Plumb, preşedinte interimar al PsD Dâmboviţa, căreia problemele de la Bucureşti nu i-au permis să fie prezentă.

Foto: Facebook / Adrian Ţuţuianu

De la evenimentul de o mare încărcătură emoţională nu au lipsit nici senatorul Adrian Ţuţuianu – fost ministru al Apărării Naţionale, deputata PSD Oana Vlăducă, deputatul USR Dumitru Lupescu, primarul municipiului Târgovişte – Cristian Daniel Stan, precum şi alţi edili din judeţ.

Mihai Fifor a vizitat centrul de recuperare, după care a urmărit un scurt program artistic dedicat Centenarului Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.

Denumită inițial „Ziua Armistițiului”, data de 11 noiembrie marchează încheierea oficială a Primului Război Mondial. La ora 11, în cea de-a 11-a zi a celei de-a 11-a luni a anului 1918, forțele aliate au semnat armistițiul cu Germania, în urma căruia se punea capăt războiului.

Foto: Facebook / Oana Silvia vlăducă

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Moș Crăciun vine la Târgoviște pe 16 decembrie și le împarte copiilor daruri trei seri la rând

Publicat

pe

Moș Crăciun va sosi la Târgoviște, vineri – 16 decembrie 2022, și, împreună cu alaiul său, va porni în paradă pe străzile din zona de centru a orașului, așa cum de altfel se întâmplă de câțiva ani buni, până în „Orășelul copiilor” din Piața Tricolorului.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, timp de trei seri, respectiv pe 16, 17 și 18 decembrie, Moșul va împărți daruri copiilor. În acest sens, este nevoie ca părinții să meargă la scena din Piața Tricolorului, începând cu ora 16:00, și să-i înscrie pe cei mici pe lista care va fi întocmită în ziua respectivă.

De precizat că administrația publică locală a pregătit pentru această acțiune câteva mii de cadouri.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats