Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Spectacol de colinde în Piaţa Tricolorului din Târgovişte

Publicat

pe

Joi – 6 decembrie 2018, de la ora 18:00, târgoviştenii sunt invitaţi la un spectacol de colinde în Piaţa Tricolorului. Evenimentul este organizat de centrul Judeţean de cultură Dâmboviţa.

Vor urca pe scenă Corul ”Fluturașii”, din cadrul Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” Târgoviște, Ansamblul Folcloric ”Flori dâmbovițene”, Corala ”Appassionato”, dar și Florentina Mîinea, Ileana Pavelescu și Daniela Ion, soliste în cadrul Orchestrei Populare “Chindia”.

Invitată specială, pentru prima dată la Târgoviște, este tânăra interpretă de folclor, Raluca Burcea. Cu numeroase premii câștigate la concursuri și festivaluri, a devenit cunoscută și prin emisiunea de folclor pe care o prezintă.

ACTUALITATE

Coronavirus România, 2 aprilie: 2.738 de cazuri. Vezi raportarea pe judeţe!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: fanatik.ro)

Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), cu 278 mai multe ca ieri. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până acum s-au înregistrat 94 de decese, au fost declarate vindecate 267 de persoane, iar la ATI sunt internaţi 78 de pacienţi.

Raportare pe judeţe:

Citește în continuare

ACTUALITATE

Antreprenor din Găeşti le-a donat dezinfectant jandarmilor din Dâmboviţa

Publicat

pe

Oana şi Cosmin Voevodschi, tânării antreprenori din Găești care au donat, săptămâna trecută, spitalului din localitate materiale de protecţie şi aparatură medicală specifică luptei cu COVID-19, în valoare de 50.000 de lei, le-au întins o mână de ajutor şi jandarmilor dâmboviţeni, cărora le-au oferit 25 de litri de dezinfectant pentru mâini și suprafețe.

„Dacă putem ajuta, contează foarte mult să o facem, mai ales în această perioadă critică, în care este atâta nevoie. Sper ca gestul nostru să fie urmat de cât mai mulţi oameni. Dacă eşti bun, binele se întoarce”, este mesajul transmis de Cosmin.

Şeful IJJ Dâmboviţa, colonelul Viorel Matei, îi mulţumeşte public pentru sprijinul acordat jandarmilor în contextul pandemiei de COVID-19 şi crede că asemenea gesturi pot sensibiliza și alți antreprenori să ofere materiale de protecție instituțiilor statului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT