Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Echipa T.I.M.E. din Reşiţa a câştigat concursul „Lider European”

Publicat

pe

Reprezentanţa Comisiei Europene în România a desemnat, joi – 6 decembrie 2018, câştigătorii competiţiei naţionale „Lider European”, care face parte din campania educaţională „Europa, casa noastră”. Anul acesta, inițiativa a debutat cu 10 vizite în licee din 5 județe ale țării – București, Brașov, Covasna, Dâmbovița și Prahova, unde s-au organizat activităţi interactive legate de leadership și dezvoltare personală. Campania „Europa, casa noastră” va continua în primăvară cu concursul „Euro Quiz”, dedicat elevilor de gimnaziu.

„Lider European” s-a adresat elevilor de liceu din clasele IX-XI și se concentrează pe dezvoltarea de proiecte în oricare dintre domeniile social, cultural, afaceri/economic și de mediu. Totodată, concursul își propune să dezvolte abilitățile de leadership și de a vorbi în public, spiritul de echipă și capacitatea de lucra în beneficiul propriei comunități.

Juriul a declarat câştigătoare echipa T.I.M.E, formată din elevii de clasa a XI-a Lazăr Antonia, Olteanu Andrada, Oșvar Octavian și Baloșin Iuliana și coordonată de doamna profesor Fercea Ghiorghiţa, de la Colegiul Național „Mircea Eliade” din Reșița.

ACTUALITATE

Primăria Gura Șuții, anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

pe

de

PRIMĂRIA COMUNEI GURA ȘUȚII anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Realizare șanț betonat, trotuare și podețe cu intrare la fiecare proprietate pe DJ 721 în satul Gura Șuții, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în satul Gura Șuții, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dambovița, din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței nr.1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Mănești, anunț de mediu proiect modernizare uliță spre biserică și uliță Bolovani

Publicat

pe

de

ALEXANDRU CONSTANTIN, reprezentant al UAT Mănești, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmboviţa: Nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Modernizare uliță spre biserică și uliță Bolovani, în comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot și consultate la APM Dâmboviţa, din municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, Nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00, precum și la următoarea adresă de internet: http:/apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!