Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Premii pentru rezistenţă în căsnicie, acordate la Răzvad! FOTO-VIDEO

Publicat

pe

Primăria şi Consiliul Local Răzvad au organizat, astăzi – 21 decembrie 2018, pentru al treilea an consecutiv, momente festive în cinstea cuplurilor care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie. În 2018, au fost 17 familii care şi-au celebrat „Nunta de aur”, iar edilii i-au răsplătit pe soţi cu premii în bani şi diplome de „fidelitate matrimonială”, în semn de respect şi preţuire.

Pe noi, cei care am urmărit din public desfăşurarea evenimentului, ne-a impresionat faptul că, în ochii acestor oameni ajunşi la vârsta când cu greu îi mai surprinde ceva, au apărut lacrimi de fericire. Pentru că, da, au fost fericiţi să descopere că ei, nişte români simpli, au devenit un exemplu pentru generaţiile de astăzi.

„Din 2016 încoace, îi sărbătorim nu doar pe cei mici, nu doar pe cei harnici, ci şi pe cei care au fost foarte fideli de-a lungul vieţii şi au ajuns să împlinească 50 de ani de căsătorie.

Ţi se furnică gura numai când te gândeşti! Mai ales nouă, care suntem tineri şi avem doar câţiva ani de căsnicie. Este o viaţă de om! 50 de ani de greutăţi, 50 de ani de bucurii, 50 de ani de realizări, de supărări, însă 50 de ani în care toate au fost date la o parte şi aţi reuşit să mergeţi mai departe.

Pentru noi sunteţi un exemplu, sunteţi cei care aţi dus greul şi, cumva, aţi clădit ceea ce se întâmplă astăzi în comună, în zona noastră şi nu numai. Pentru toate acestea, vă mulţumesc, vă felicit şi vă aplaud pe fiecare în parte”, a spus primarul Emanuel Spătaru.

CUPLURI DE AUR, RĂZVAD 2018
1. Vlăsceanu Ion şi Maria, Răzvadul de Jos
2. Andreana Ion şi Virginia, Răzvadul de Jos
3. Vlăsceanu Vasile şi Niculina, Răzvadul de Jos
4. Boțogan Vasile şi Aurelia, Gorgota
5. Bivolaru Toma şi Floarea, Răzvadul de Jos
6. Ciulei Gheorghe şi Paulina, Răzvadul de Jos
7. Păcurețu Vasile şi Vasilica, Răzvadul de Jos
8. Coman Gheorghe şi Gheorghița, Răzvadul de Jos
9. Dedu Ştefan şi Elena, Gorgota
10. Gropescu Ioan şi Mariana, Răzvad
11. Toma Anghel şi Gabriela, Valea Voievozilor
12. Vasilescu Ion şi Maria, Răzvadul de Sus
13. Tudor Gheorghe şi Niculina, Răzvadul de Jos
14. Petrache Marin şi Ileana, Răzvadul de Jos
15. Busuioc Ion şi Elena, Răzvad
16. Ungureanu Constantin şi Maria, Valea Voievozilor
17. Brăguță Nicolse şi Veronica, Valea Voievozilor

nor

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Medic, obligat să meargă pe jos acasă, după 24 de ore de gardă, din cauza mitingului PSD!

Publicat

pe

de

Un medic a povestit pe Facebook că, după 24 de ore de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe din Titu, nu i-a fost permis, duminică, de către agenții de poliție, să meargă spre casă cu mașina personală, din cauza mitingului PSD organizat la Târgovişte.

„Sunt plină de furie. Am trăit un abuz de putere specific ţării unui PSD fără limite. «Restricţiile» de circulaţie prevăzute în anunţurile oficiale s-au transformat în «intergicţii» de intrare în oraş înainte de ora anunţată oficial.

La ora 09:55, mi s-a interzis să vin la domiciliu cu maşina, deşi am cerut permisiunea mai multor agenţi, fiind după o gardă de 24 de ore la UPU Titu. Nu mi s-a perm is nici pe Calea Bucureşti, nici pe Gimnaziului, nici pe Aleea Sinaia la podul Mihai Bravu, deşi circulau maşini din sens invers, iar restricţiile au fost anunţate de la ora 10:00, Aleea Sinaia nefiind menţionată.

Aşa că mi-am făcut «înviorarea» certându-mă cu domnii cu caschetă, care dovedesc, o dată în plus, exces de zel şi lipsă de empatie şi mergând pe jos 2 km că doar eram odihnită după vreo 70 de pacienţi consultaţi în cele 24 de ore de Urgenţe. Oare, dacă spuneam că intru în gardă, ar fi înţeles? Aş vrea să ştiu dacă legile din România prevăd această interdicţie de a mă întoarce la domiciliu cu maşina, dacă este legal să mi se limiteze accesul spre domiciliu. Aştept răspun suri. Vă mulţumesc”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Foto: https://republica.ro

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!