Conectați-vă cu noi

POLITIC

Victor Ponta, mâhnit de inconsecvenţa unor foşti colegi din PSD!

Publicat

pe

Sursa foto: www.rador.ro

Victor Ponta a acuzat-o pe ministra Ecaterina Andronescu de inconsecvenţă, că a trecut cu vederea prea repede ceea ce a susţinut anul trecut, când pornise un război împotriva lui Liviu Draganea, ba chiar cerându-i liderului PSD, printr-o scrisoare, să facă un pas în spate pentru binele României. Mai mult, actuala ministră a Educaţiei era indignată şi de modul în care Cabinetul Dăncilă se ocupa de problemele ţării.

„Eu îmi aduc aminte foarte bine când mă luptam pentru diverşi oameni. Anul trecut, mă luptam pentru doamna Andronescu şi, aţi văzut, i-a dat Dragnea o funcţie şi a uitat ce a zis. Acum vreo doi ani, mă luptam pentru Rovana Plumb. Acum, are o funcţie şi e bun Dragnea”, a spus Victor Ponta – preşedintele Pro România.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Primarul de la Braniştea a ales să plece deputat în Parlamentul României

Publicat

pe

Edilul comunei Braniştea, Marian Ţachianu, nu a procedat aidoma colegului de la Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu, adică să renunţe la mandatul de parlamentar şi să rămână dedicat comunităţii locale care l-a ales în funcţia de primar.

Tachianu, care a primit, la ultimul CEx al PSD Dâmboviţa, şi funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei, a optat pentru deputăţie, în urma refuzului edilului de la Voineşti de a pleca în Parlament. Marian Ţachianu a depus, ieri, jurământul de credinţă în înaltul for legislativ al României.

Primarul de la Braniştea va rămâne în această demnitate până în decembrie 2020, dacă nu cumva îşi va da demisia. Se pare că Marian Tachianu, care este cunoscut drept mare agricultor al judeţului Dâmboviţa, va face parte din Comisia pentru Agricultură a Camerei Deputaţilor. Fiul acestuia, Alexandru Ţachianu, este secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Citește în continuare

POLITIC

Ioan Mircea Paşcu, bulversat de curajul lui Codrin Ştefănescu de a mai candida pentru o funcţie în PSD!

Publicat

pe

Foto: https://www.caleaeuropeana.ro

Pe vremea când Adrian Ţuţuianu, actual membru PRO România, era pus la zid şi executat de camarila lui Liviu Dragnea, pe motive de delict de opinie, Codrin Ştefănescu era unul dintre contestatarii duri ai fostului lider PSD Dâmboviţa. Acesta, având calitatea de secretar general al partidului, era în vână şi făcea presiuni asupra primarilor dâmboviţeni, să se debaraseze de Ţuţuianu şi să trecă neîntârziat în barca noului conducător al organizaţiei. Lucru care s-a şi întâmplat!

Uite că, după depunerea în penitenciar a lui Dragnea, la puţină vreme după odiosul miting de la Târgovişte, când social-democraţia a căpătat o faţă militarizată, cu iz de dictatură, care a bulversat opinia publică şi le-a redus drastic voturile, cam toţi cei care vuiau în jurul lui Liviu Dragnea au fost aruncaţi din căruţă sau puşi undeva mai în codirlă. Unii nu mai spun nimic. Au intrat într-un con de umbră sau chiar premierul Viorica Dăncilă le-a cerut, prieteneşte, să stea, măcar o vreme, după perdea.

Codrin Ştefănescu nu este dintre aceia obişnuiţi să tacă sau să se ascundă pe undeva mai în spate, drept pentru care şi-a depus, curajos, candidatura pentru o nouă funcţie de secretar general al PSD. Este greu de crezut că va mai obţine ceva voturi după ce toţi oamenii lui Dragnea au făcut, binişor, un pas mai în spate şi doar murmură în şoaptă.

Fostul europarlamentar Ioan Mirecea Paşcu, un diplomat excelent, eliminat de gruparea Dragnea de pe listele de eurocandidaţi, a lansat un atac puternic la adresa lui Codrin Ştefănescu, pe care îl acuză de faptul că a contribuit din plin la distrugerea partidului, la rezultatele proaste obţinute în alegerile europarlamentare.

„Avertisment dur lansat de Codrin Ștefănescu, care, astăzi, a anunțat că intră în cursa pentru secretariatul general al PSD. Ștefănescu susține că a fost mazilit din funcție și că vrea să își reia activitatea, motiv pentru care a intrat în cursa din PSD. Paradoxal, ăsta e un semn bun pentru PSD. Înseamnă că mai are o șansă, dacă Ştefănescu simte că nu și-a dus până la capăt misiunea de a distruge partidul și vrea să revină s-o facă! Sau poate o vrea să revină ca să organizeze «numărătoarea paralelă», care ţinea exclusiv de el și nu a făcut-o, mai știi?

Dacă asemenea oameni, dați afară pentru «perfomanţa» de a fi orchestrat cea mai usturătoare înfrângere electorală din istoria PSD, sunt realeși, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, înseamnă ca partidul nu a învățat nimic și își merită soarta! Ce șansă mai au atunci membrii oneşti, care au suferit efectele jocurilor de culise ale lui Dragnea și Ştefanescu, dacă tot ăștia rămân la conducere?”, se întreabă, într-o postare pe Facebook, fostul europarlamentar Ioan Mircea Paşcu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!