Conectați-vă cu noi

Argeș

Percheziţii la proxeneţii din Argeş şi Maramureş care acţionau în Elveţia şi Italia!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://i0.1616.ro)

Poliţiştii de la Crimă Organizată din Argeş şi Maramureş au efectuat, sub coordonarea procurorilor DIICOT Piteşti, 11 percheziţii domiciliare, în locaţii din ambele judeţe, dar şi două descinderi în Elveţia, la locuinţele a nouă persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni.

Oamenii legii desfăşoară cercetări într-un dosar de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism. Din primele informaţii difuzate presei, reiese că, în perioada 2016-2019, membrii grupării au constrâns 11 tinere să practice prostituţia pe teritoruiul Elveţiei şi Italiei, cu scopul de a obţine foloase materiale.

Infractorii ar fi atras victimele în capcană prin binecunoscuta metodă de sucit minţile credulelor „loverboy”. După ce au fost păcălite, fetele au fost transportate în afara ţării, unde, prin acte de violenţă fizică şi psihică, au fost constrânse să se prostitueze, dar şi să fure de la clienţii cărora le ofereau servicii sexuale.

23 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT Piteşti în vederea audierilor. Autorităţile române au colaborat pentru documentarea activităţii infracţionale a grupului de proxeneţi cu omologii din Lausanne-Elveţia. În urma întâlnirilor organizate la sediul Europol şi Eurojust din Haga, a fost încheiat un Acord de echipă comună de anchetă – informează Poliţia Română.

Argeș

Petrecere de apartament, oprită de jandarmi cu amenzi în valoare de 14.500 lei!

Publicat

pe

Șase tineri din Argeș, care petreceau, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un apartament din cartierul Prundu, din municipiul Pitești, au fost amendați de jandarmi cu amenzi în valoare totală de 14.500 lei (145 de milioane de lei vechi).

Sesizarea a fost făcut de vecini, întrucât din apartamentul cu pricina se auzeau țipete, iar muzica era dată la volum maxim. Ajunși la fața locului, jandarmii au încercat să ia legătura cu persoanele care se aflau în interior, dar fără succes. Aflând că apartamentul este închiriat, au solicitat proprietarului să le deschidă pentru a putea opri zgomotul. În interior se aflau trei băieți și trei fete care petreceau.

Toți șase au fost sancționați pentru tulburarea liniștii locatarilor și pentru că au organizat și participat la o petrecere privată, care sunt interzise în această perioadă. Mai mult de atât, două dintre tinere au fost sancționate și pentru refuzul de a se legitima în fața jandarmilor.

Citește în continuare

Argeș

Incendiu pe A1, la Pitești! A luat foc o remorcă încărcată cu zgură de aluminiu

Publicat

pe

O remorcă încărcată cu zgură de aluminiu a luat foc, în această după-amiază, pe autostrada A1, București-Pitești, la km 103, pe sensul dinspre Capitală.

La fața locului au intervenit pompierii argeșeni, cu două autospeciale cu apă și spumă, precum și cu o ambulanță SMURD. Incendiul a fost lichidat rapid, circulația revenind la normal.

 

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!