Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Se fac angajări în Poliţie, prin încadrare directă!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: stiripesurse)

Ministerul Afacerilor Interne a scos la concurs 290 de posturi, prin încadrare directă. Înscrierile se fac până la data de 22 ianuarie 2019, la sediile unităţilor de poliţie care angajează.

În acest context, IPJ teleorman anunţă că a scos la concurs patru funcţii de ofiţer, după cum urmează:
• Ofițer specialist II purtător de cuvânt/relații publice în cadrul Serviciului Cabinet
• Ofițer specialist III în cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității
• Ofițer specialist I – electronist în cadrul Serviciului de Ordine Publică
• Ofițer specialist III/ofițer de serviciu, Centrul Operațional – Compartiment Dispecerat și personal de serviciu.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare, tematică și bibliografie, precum și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți accesând următorul link: https://tr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

ACTUALITATE

Nu rata petrecerea de Dragobete organizată la Royal Residence Târgovişte!

Publicat

pe

de

Mai sunt doar câteva zile până ce românii vor celebra, în stil tradiţional, iubirea. Pregăteşte-te, aşadar, să-i oferi persoanei dragi, o seară de neuitat pe 24 februarie, la Restaurantul Royal Residence Târgovişte, unde va poposi renumitul „Taraf de fete”.

Organizatorii promit numeroase surprize muzicale, coregrafice şi culinare. rezervările se pot face la numărul de telefon 0732.969.408 sau direct la Restaurant „Royal Residence”, pe strada Gării din municipiul Târgovişte.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgovişte şi Complexul Muzeal Curtea Domnească se promovează la Târgul de Turism

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Consilierii locali târgovişteni au aprobat participarea administraţiei locale la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, care va avea loc în perioada 21 – 24 februarie la Romexpo Bucureşti. Pentru această acţiune, ce are ca scop creşterea vizibilităţii oraşului ca destinaţie turistică, a fost alocată suma de 11.243 lei.

În cadrul celui mai mare eveniment expoziţional de profil din ţară, va exista şi un stand al Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Vizitatorii vor putea astfel să afle informaţii despre toate muzeele şi casele memoriale aflate în administrarea Complexului, precum şi despre Peştera Ialomiţei din Munţii Bucegi.

În luna mai, echipa de la Curtea Domnească din Târgovişte va fi prezentă şi la „Târgul european al castelelor”, organizat de Primăria Hunedoara şi Castelul Corvinilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!