Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Patru bărbaţi au murit într-un accident de circulaţie petrecut în Teleorman, pe DN 65!

Publicat

pe

Grav accident rutier, în această dimineaţă, pe DN 65, în localitatea Dobroteşti, judeţul Teleorman! Patru bărbaţi au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau, un BMW seria 5 cu numere de Bulgaria, s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului.

Echipajele ISU sosite la faţa locului au găsit două dintre victime proiectate în afara autoturismului, iar celelalte două erau încarcerate pe locurile din faţă. în urma impactului cu copacul, BMW-ul s-a rupt efectiv în două.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident de circulaţie. Se pare că şoferul a pierdut controlul asupra volanului din cauza vitezei excesive.

SOCIAL

Poliţiştii din Dâmboviţa au donat alimente pentru o familie nevoiaşă din Doiceşti

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Dâmboviţa

Inițiativă lăudabilă a cadrelor Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița care au decis să vină în sprijinului celor mai nefericiți dâmbovițeni, în această perioadă de criză declanșată de pandemia de coronavirus. Oamenii legii au mers, astăzi – 8 aprilie 2020, la o familie înglodată în nevoi, din comuna Doicești, căreia i-au oferit produse alimentare de strictă necesitate.

Sursa foto: IPJ Dâmboviţa

Gestul polițiștilor face parte din strategia comandei IJP Dâmbovița de a se apropia de oameni, de comunități și de problemele care apar în sânul lor. Lucrătorul de Poliție trebuie văzut altfel, nu doar ca un personaj dur, funcționarul în uniformă care amendează, are comportament uneori arogant și care nu are treabă cu sensibilitatea și comunicarea caldă, deschisă, lămuritoare. Mai ales în vremuri ca acestea, armele comunicării clare, precise, tactul şi solidaritatea vizibilă sunt esențiale și dau rezultate.

Citește în continuare

AGRICULTURĂ

„Piaţa Chindia”, grup de sprijin pentru producătorii din Dâmboviţa. #StaiAcasă!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Piaţa Chindiei

Doi târgovișteni cu inițiativă, Dan Mărgărit și Luigi Burtescu – membrii ai Alianței USR PLUS Dâmboviţa, au creat grupul de facebook Piața Chindia, în încercarea de a-i ajuta pe producătorii din judeţ să vândă prin intermediul internetului, în contextul pandemiei COVID-19.

Practic, aceştia sunt invitaţi să-şi prezinte ofertele pe acest grup public, care a depăşit deja 5.000 de membri, urmând să stabilească cu doritorii condiţiile de livrare. Stai acasă! Produsele de care ai nevoie îţi pot fi aduse la uşă!

Sursa foto: Facebook / Piaţa Chindiei

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT