Connect with us

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmboviţa: Contre între liberali şi consilierul PSD Alexandru Oprea

Publicat

pe

Alexandru Oprea - consilier judeţean PSD, fost preşedinte CJ Dâmboviţa

Alexandru Oprea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi însărcinat al liderului PSD Dâmboviţa Rovana Plumb să se ocupe de problemele ce ţin de administraţie, este cel mai vocal ales din forul legislativ judeţean.

Oprea, care stăpâneşte problematica judeţului, modul de implementare şi derulare a proiectelor, situaţia existentă la nivelul unităţii administrativ-teritoriale, nu poate fi dat la întors cu una cu două de şefii de servicii din cadrul CJ Dâmboviţa, atunci când, în şedinţele de consiliu, sunt puse pe tapet diferite probleme.

Astăzi, Alexandru Oprea a atras atenţia unor directori de instituţii subordonate să se aplece mai mult asupra activităţii pe care o derulează. Pe bună dreptate, Oprea i-a recomandat lui Ovidiu Cârstina, directorul Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească, prezent la şedinţă, să promoveze mai mult valorile culturale dâmboviţene, să găsească soluţii prin care să sporească gradul de atractivitate al obiectivelor istorice din judeţ şi atragă cât mai mulţi turişti.

Evident, şefii din CJ Dâmboviţa se arată încurcaţi la intervenţiile pertinente ale consilierului judeţean PSD Alexandru Oprea şi nici nu au prea multe de zis, mai ales că, ştiu şi ei că, foarte probabil, acesta se va întoarce în fruntea Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

De altfel, în şedinţa de astăzi, Oprea s-a comportat la un moment dat ca şi cum şi-ar fi reluat atribuţiile de preşedinte CJD, răspunzând solicitării consilierului liberal Gabriel Grozavu, cu privire la investiţiile de la UM Gară. Voiau PNL-iştii să afle termenele de finalizare.

„Până o să ajungă PNL la conducerea judeţului, obiectivele acestea vor fi gata”, a fost replica lui Alexandru Oprea.

Imediat, liberalii l-au întrebat în ce calitate răspunde, că ei au adresat întrebarea preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care este deocamdată Daniel Comănescu.

Dialogul a provocat zâmbete celorlalţi consilieri judeţeni, dar şi angajaţilor instituţiei şi invitaţilor care erau prezenţi în sală.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Publicat

pe

În această perioadă, se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Târgoviște, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea și administratorul public Cristian Avanu, au vizitat astăzi, 29 noiembrie 2022, șantierul școlii speciale din Micro 5. Șeful administrației județene a fost mulțumit de stadiul lucrărilor, remarcând faptul că, în doar câteva luni, imaginea de nou este puternic vizibilă.

Investiția se ridică la aproximativ 8.000.000 de lei, din care 6.000.000 de lei – fonduri europene nerambursabile, iar 2.000.000 de lei sunt asigurate de Consiliului Județean Dâmbovița.

Ne-a precizat președintele CJD că, pe tot parcursul iernii, se va lucra la amenajările interioare. La final, copiii care primesc aici o educație specială vor beneficia de 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere, respectiv: tâmplărie, mecanic, croitorie și unul pentru desprinderea activităților gospodărești. Instituția de învățământ special va mai avea în structură trei spații pentru activități specifice: sală multisenzorială, metodică și pentru kinetoterapie. Vor mai avea elevii la dispoziție două laboratoare, de informatică și multimedia, și o bibliotecă. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a pregătit un spectacol-surpriză fără precedent în deschiderea Târgului de Crăciun. VIDEO

Publicat

pe

La Târgoviște, Târgul de Crăciun va fi deschis anul acesta, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, odată cu aprinderea iluminatului festiv. Astăzi – 29 noiembrie, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că administrația locală a pregătit pentru acest moment un spectacol-surpriză fără precedent în oraș.

Târgul va fi localizat în Piața Tricolorului, Piața Mihai Viteazul și Parcul Mitropoliei, unde vor exista standuri cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și concerte de colinde. De asemenea, a mai spus edilul, au fost pregătite foarte multe activități pentru copii, începând cu parada lui Moș Crăciun, în data de 16 decembrie.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats