Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Vine perioada surprizelor la Restaurantul „Royal Residence” Târgovişte!

Publicat

pe

Restaurantul „Royal Residence” din Târgovişte vine în întâmpinarea celor care vor să petreacă câteva ore pe valurile bunei dispoziţii, într-un cadru destins în această perioadă a anului cu mari surprize. De Dragobete – „Ziua iubirii, la români”, soseşte special să concerteze la Târgovişte renumitul „Taraf de fete”.

Organizatorii ne asigură că va fi un spectacol pe cinste, iar muzica şi ritmul vor încinge atmosfera în această zi de sărbătoare unică. Bucătarii de la „Royal Residence” au pregătit, de asemenea, surprize culinare deosebite!

Cavalcada petrecerilor tematice „Royal Residence” continuă şi în luna martie. Pe 8 martie, de Ziua Femeii, doritorii de muzică, de petrecere, cei care vor să dăruiască iubitei câteva ore de încântare, de voie bună, au ocazia să urmărească evoluţia formaţiei „Gigel Darman” şi pe invitata specială a acestui eveniment, renumita interpretă Minodora! Doamnele şi domnişoarele mai au parte de o surpriză, evoluţia pe ritm de dans a unei formaţii de stripperi! Meniul este unul generos şi sofisticat, adaptat cerinţelor acestei zile deosebite.

Pentru mai multe informaţii şi rezervări nu trebuie decât să sunaţi la numărul 0732.969.408. Restul se rezolvă! Nu pierdeţi aceste ocazii unice de a petrece la „Royal Residence”! Pe strada Gării, în municipiul Târgovişte!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT