Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Şeful de la Rutieră hăituit de procurorii DNA ani în şir, achitat de instanţă!

Publicat

pe

Foto: gandul.info

Încă o nedreptate marca DNA a fost rezolvată de judecători. Fostul şef al Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, a fost achitat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Procutrorii anticorupţie l-au acuzat de luate de mită şi l-au trimis în judecată în 2015 pentru că ar fi luat mită un miel, doi curcani şi păstrăvi, urmând ca, în contul acestui plocon, să intervină pentru eliberarea unui permis de conducere suspendat pentru un om de afaceri.

„Sunt în stare de șoc. Credeți-mă că stau pe pastile. Ce pot să vă spun? Și-au bătut joc de viața mea, de cariera mea, de familia mea. Nu mai zic cum am ajuns din punct de vedere financiar. Noroc că încă mai există instanțe de judecată”, a declarat Diniţă, pentru „Evenimentul Zilei”.

Poliţistul, acum pensionar, a mai spus că are probleme cu sănătatea şi că, financiar, a fost ruinat. De asemenea, a mărturisit, mâhnit, că, după ce îşi rezolvă problemele, vrea să plece din ţară.

„Nu am cum acum. Nu am nici bani și starea de sănătate îmi este afectată. O să încerc să îmi rezolv problemele financiare și plec din țară. Nu mai pot sta în țara asta. Unde oi vedea cu ochii”.

ACTUALITATE

Punte între trecut şi prezent la Muzeul de Istorie din Târgovişte

Publicat

pe

Luni – 24 februarie 2020, Muzeul de Istorie din Târgovişte deschide expoziţia ”Costumul popular românesc – artă şi tradiţie”, care va putea fi vizitată până în data de 31 martie, de marţi până duminică, între orele 08:00-16:00.

„Prin astfel de expoziţii, instituţia muzeală se dovedeşte a fi o punte între trecut, prin obiectele de valoare excepţională care se regăsesc în colecţiile sale, şi prezent, prin evenimentele culturale organizate.

Portul dintotdeauna al românului a fost costumul popular. Sobru atunci când era purtat la lucru dar elegant când era îmbrăcat la sărbători sau cu prilejul evenimentelor importante din viaţa oamenilor, costumul popular este povestea ţăranului român”, se precizează într-un comunicat remis de Complexul Naţional Muzeal 2Curtea Domnească” Târgovişte.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătoreşte Dragobetele la Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa!

Publicat

pe

Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa va marca, luni – 24 februarie 2020, de la ora 12:00, sărbătoarea iubirii la români – Dragobetele.

Programul include momente muzicale, recital poetic, expoziţie de obiecte tradiţionale şi vizionare de film.

Vor participa elevi şi profesori de la colegiile „Constantin Cantacuzino” şi „Ion Ghica” şi de la liceul „Nicolae Ciorănescu”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT