Connect with us

ACTUALITATE

Şeful de la Rutieră hăituit de procurorii DNA ani în şir, achitat de instanţă!

Publicat

pe

Foto: gandul.info

Încă o nedreptate marca DNA a fost rezolvată de judecători. Fostul şef al Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, a fost achitat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Procutrorii anticorupţie l-au acuzat de luate de mită şi l-au trimis în judecată în 2015 pentru că ar fi luat mită un miel, doi curcani şi păstrăvi, urmând ca, în contul acestui plocon, să intervină pentru eliberarea unui permis de conducere suspendat pentru un om de afaceri.

„Sunt în stare de șoc. Credeți-mă că stau pe pastile. Ce pot să vă spun? Și-au bătut joc de viața mea, de cariera mea, de familia mea. Nu mai zic cum am ajuns din punct de vedere financiar. Noroc că încă mai există instanțe de judecată”, a declarat Diniţă, pentru „Evenimentul Zilei”.

Poliţistul, acum pensionar, a mai spus că are probleme cu sănătatea şi că, financiar, a fost ruinat. De asemenea, a mărturisit, mâhnit, că, după ce îşi rezolvă problemele, vrea să plece din ţară.

„Nu am cum acum. Nu am nici bani și starea de sănătate îmi este afectată. O să încerc să îmi rezolv problemele financiare și plec din țară. Nu mai pot sta în țara asta. Unde oi vedea cu ochii”.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT