Conectați-vă cu noi

Argeș

Alertă! Pirotehniştii au evacuat sediul Poliţiei Mioveni!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://epitesti.ro)

Stare de alertă la Mioveni. Un rucsac suspect a fost descoperit chiar pe holurile Secţiei de Poliţie din oraş! De frica unei bombe lăsată de cine ştie ce răufăcător, sediul a fost evacuat.

Din fericire, nu a fost vorba de vreo încărcătură explozibilă. Geanta cu pricina fusese uitată de o tânără. Pirotehniştii s-au deplasat la faţa locului pentru a interveni, cazul fiind tratat ca o ameninţare cu bombă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ia-ţi bilet gratuit la spectacolul prilejuit de inaugurarea Sălii „Lumina” din Piteşti!

Publicat

pe

Vineri, 3 mai 2019, de la ora 18:00, va avea loc la Piteşti spectacolul extraordinar „Spune, Argeşule, spune!”, prilejuit de inaugurarea Sălii „Lumina” a Centrului Cultural Judeţean Argeş.

Vor urca pe s cenă: Monica Anghel, Cristina Turcu Preda, Gina Pavel, Fabian Sanchez, Alexandru Anghel, Elena Niciu, Alexandra Crişan şi Orchestra „Doina Argeşului” – dirijor Virgil Iordache.

Accesul se va face în baza biletelor gratuite ce se vor putea procura, în zilele de 1 şi 2 mai, între orele 08:00-16:00, de la Centrul Cultural Judeţean Argeş.

Citește în continuare

Argeș

Românu-i inventiv, nu-i aşa? Uite cum cară arborii furaţi!

Publicat

pe

Poliţiştii şi jandarmii din Argeş au prins în flagrant doi bărbaţi, în vârstă de 29 şi 45 de ani, din comuna Pietroşani, care au tăiat ilegal şapte molizi dintr-o pădure privată, după care au încărcat o parte din buşteni într-un turism, pentru a-i transporta acasă.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele celor doi. De asemenea, au confiscat cei 5 metri cubi de material lemnos, în valoare de 2.000 de lei, şi drujba folosită în operaţiunea de tăiere.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!